De Expeditie Eva Ezelsbrug

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Dit keer ging het lichtje niet uit bij Expeditie Robinson, werd er voor de verandering eens volgens het boekje gespeeld tijdens de proef én leerden we een handig ezelsbruggetje om te onthouden wie Eva Koreman ook alweer is.

Eva Koreman van 3FM

Mocht je Expeditie Robinson kijken én voor het eerst kennismaken met het uiterlijk van Eva Koreman, dan hoef jij je niet te schamen. Ken je haar nog steeds niet, maak dan alsjeblieft snel kennis met Eva.

De beroepsplaatjesdraaier baarde opzien door een ‘geniaal’ ezelsbruggetje te verzinnen voor één van de proeven tijdens het survivalprogramma. Eva herhaalde haar theorie meerdere malen voor de camera. Omdat ze zó enthousiast wist te vertellen over haar ezelsbruggetje en omdat we steeds vergeten wat ze buiten de activiteiten op de Expeditie Eilanden doet, werd het tijd voor Eva’s Eigen Ezelsbrug.

De E van…

Het kan nauwelijks toeval zijn dat de naam van deze brunette begint met het antwoord op de vraag ‘waar ken je haar van?’. Dat was vóór deze editie van Expeditie Robinson steevast een ‘eeeeeeeeeeeeeeeeeh…..’.

Het voelt daarom niet meer dan logisch om daarop voort te borduren. En nee, het ezelsbruggetje is niet de E van Expeditie. Daar zou je deze dame enorm tekort mee doen.

Sterker nog: de bazen van de Nederlandse Publieke Omroep doen óns wat tekort, want het is natuurlijk zonde om haar alléén op eilanden en webcamstreams te zien. Daarom kun je haar vooral herinneren met de ‘E’ van ‘enorm jammer dat dit koppie vooral op de radio ziet’.

De V van…

Mocht je tijdens het autorijden wel eens radio luisteren, dan ben je er al achter gekomen dat Eva’s stem net zo lekker is als haar looks. Die looks gingen tijdens de Expeditie natuurlijk ten onder aan zand, slechte voeding en weinig slaap. Maar net als elk andere radio-professional had Eva haar florissante karakter om op terug te vallen.

Op het moment dat ze door Shary-An werd gekozen om mee te gaan naar het Finalisteneiland, schreeuwde Eva het uit alsof ze de 3FM Megahit te pakken had.

Eva presenteert 3voor12. Voor de mensen die zich nu afvragen ‘is ze dan maar één minuut per dag op de radio?’. Nee, zo zit het niet. 3voor12 is een onderdeel van het programma van 3FM, of NPO Radio 3 zoals het nu heet.

Het tweede ezelsbruggetje is dus de V van ‘Veronica is niet haar werkgever’. Eva is dus alleen te horen op 3FM. Of er een ezelsbruggetje is om 3FM te onthouden? Dat is die radiozender waar je op afstemt als er op Slam, Radio 538, SkyRadio én 100%NL geen leuke muziek te horen is.

https://twitter.com/Frank3FM/status/1194960406575538177

De A van….

Je verwacht hier de ‘ahaaaaaa’ van ‘ahaaaa, die Eva!’. Zo gemakkelijk ben je niet van ons af. Nope, deze A slaat ook niet op de ‘aaaaahw’ die volgt op haar versie van ‘Zo’n zwaar leven’.

Mocht je dat laatste gemist hebben: Eva vertelde dat het Expeditie-avontuur haar zwaar was gevallen. Haaruitval, kiespijn, het verliezen van een met inhoud om aan haar aan dagelijkse vitamines te komen: het was allemaal wat een stukje wilder dan de dagelijkse radiostudio-avonturen.

En wat doe je dan? Dan zoek je een schouder om op te huilen, steunen en kreunen. Met andere woorden: de A van Afhankelijkheid plakt aan Eva zoals zij tijdens het Expeditie Avontuur Eva Cleven kleeft.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Actrice Bertrie Wierenga duwt haar eigen klaprozen flink tegen elkaar aan in zomers jurkje

Bertrie Wierenga weet haar grote troeven helemaal tegen elkaar aan te persen terwijl ze omringd is door bloemen en een zomers jurkje draagt!

Emma Heesters drukt in auto op knopje en krijgt hem zo omhoog (video!)

Emma Heesters drukt op haar knopje in de auto en zorgt hiermee voor flink wat beweging. Ze schrikt er zelfs een beetje van. 

EK Voetbal: Matthijs de Ligt hoopt dat hij na wedstrijden even langs mag wippen bij vrouw Annekee

Matthijs de Ligt en Annekee Molenaar zijn pas net getrouwd. Nu moet Matthijs meteen naar Duitsland voor het EK, maar hij hoopt wel even langs te mogen wippen bij zijn vrouw.