De drie knapste songfestival kandidaten

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het Songfestival komt er weer aan. Het heeft even geduurd, maar 18 Mei mag je weer genieten van de meest vreemde, ontroerende, aparte en soms ook vrijuit bizarre acts. En daar zitten soms wat pareltjes tussen. 

Het Songfestival staat bekend om zijn vreemde acts, maar soms zitten er wat pareltjes tussen de zwijnen. Waar sommige landen een kakelende kip insturen, pakken andere landen het iets beter aan en sturen de zangeres waar ze het meest trots op zijn. En in de eerste halve finale zitten daar echt wel wat leuke dames tussen. Dit zijn ze.

Lees ook: Edsilia Rombley verklapt opvallend nieuws over het Songfestival

Slovenië – Ana Soklič

Ana Soklič komt uit voor Slovenië. Ze begon al vrij vroeg aan haar muziekcarrière. Ze startte ooit als operazangeres in de leer. Toevallig bij een oud Songfestival vertegenwoordiger van de Slovenen. Daarna sloeg ze toch even een andere weg in, van Soul, Gospel en R&B. En niet veel later startte ze als songwriter. Ook is het helemaal geen straf om naar Ana te mogen kijken op televisie, dus dan zit ze bij het Songfestival wel goed.

Kroatië – Albina Grčić

In Kroatië werd de nationale competitie gewonnen door zangeres Albina Grčić. Zij mag haar land vertegenwoordigen in Rotterdam. Albina is hip, modern en houdt van een beetje fout. Zwart en leer zijn haar niet onbekend. Ze heeft wel iets weg van een jonge Madonna en dat is best leuk natuurlijk om naar te mogen kijken. Zij trekt met het lied Tick Tock naar Nederland om Kroatië op het Songfestivalpodium te vertegenwoordigen.

Roemenië – Roxen

angeres Roxen vertegenwoordigd Roemenië dit jaar op het songfestival. Vorig jaar werd ze verkozen en ook dit jaar is ze weer gevraagd door de Romeense omroep om hun land te vertegenwoordigen. Met haar 22 jaar is Roxen een van de jongere deelnemers deze editie. Maar dat maakt haar zeker niet een van de mindere. Larisa Roxana Giurgiu, zoals de zangeres echt heet, is een beetje een alternatief meisje. Ze zingt voornamelijk popnummers, maar vindt het ook wel eens leuk om uitstapjes te maken naar andere genres.
Sowieso feest

Wie er ook deze editie van het Songfestival zal winnen, voor de kijker is het sowieso feest. Niet alleen wordt de editie van vorig jaar vrolijk ingehaald, ook heb je straks heel veel moois om van te kunnen genieten. Het is dan ook helemaal niet erg als we als Nederland niet de winst pakken dit jaar. De winnende artiest mag vaak nog een extra keer optreden, dus het is te hopen dat het een van de dames wordt. Dan zijn ze namelijk nog extra veel in beeld zometeen. De 18e is het startsein voor het Songfestival in Rotterdam. En dat belooft een spektakel van jewelste te worden!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Minimaal aangeklede Jutta Leerdam laat zich keuren door gluurder in badkamer (foto’s!)

Jutta is zich aan het klaarmaken in de badkamer maar wordt bekeken. Ze heeft nauwelijks kleding aan! Degene die Jutta aan het bekijken is lijkt deze outfit dan ook helemaal goed te keuren!

Fans woedend op Max Verstappen na teleurstellende onthulling (video)

Max Verstappen dacht zijn fans blij te kunnen maken met een flinke onthulling. Helaas kreeg de Nederlander eigenlijk alleen maar kritiek op deze video...

Geluksvogel Rico Verhoeven pronkt met de heerlijke vormen van Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven is overduidelijk enorm trots op zijn knappe vriendin. Hij plaatst een prachtige vakantievideo waarin vooral de vormen van zijn vriendin de hoofdrol spelen!