De dochter van Lionel Richie is misschien nog wel mooier dan ‘Hello’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

“Hello, is it me you’re looking for?” Vraagt Lionel Richie zich af in zijn megahit ‘Hello‘. Nou, wij weten wel waar we naar zoeken. Zijn jongste dochter Sofia Richie namelijk.

Alleskunner

De jongste van Lionels drie telgen heeft de spotlights van zus Nicole overgenomen. Ze is echte millennial en timmert lekker aan de weg door een hoop dingen tegelijk te doen. Naast modeontwerper is ze ook model en influencer. Dat laatste heeft ze vast te danken aan haar vriendschap met Kylie Jenner. Zij weet wel hoe je je geld verdient met het pendelen van ‘favoriete producten’ op Instagram. Wat ze ook heeft afgekeken, is een goed gevulde instagrampagina met erg aantrekkelijke kiekjes waar wij van gaan dansen op het plafond.

Kinderen en Kardashians

Als een echte telg van de Richie-familie betaamd, is ze niet schuw van de enige controverse. Zo had grote zus Nicole het een tijd zwaar met alcohol en drugs. De veelbesproken voormalige BFF van Paris Hilton haalde in haar hoogtijdagen regelmatig de krantenkoppen met d’r gedrag. De keer dat ze dronken achter het stuur kroop en lekker ging spookrijden op de snelweg bijvoorbeeld. Inmiddels heeft Nicole haar wilde haren verloren (samen met de vriendschap met Paris Hilton) en leeft nu een ‘rustig’ leventje als de vrouw van rockster en frontman van Good Charlotte, Joel Madden. Haar jonge zusje echter heeft haar wilde haren overgenomen door een relatie aan te gaan met de 15 jaar oudere Scott Disick. De ex van Kourtney Kardashian en vader van 3. De relatie brengt wel wat kopzorgen bij vader Richie, die er niet blij mee lijkt. Hij hoopt namelijk dat het maar een fase is. Kinderen, Lionel, dat is niet zo: “Easy like sunday morning.”

All Night Long

Het lijkt er overigens op dat ze net als de Kardashians een voorliefde voor plastische chirurgie ontwikkeld heeft. Want hoewel ze 21 jaar is, moest er blijkbaar wat aan haar verbeterd worden. Naar verluid heeft ze haar neus laten versmallen, haar borsten laten vergroten en haar achterwerk laten opvullen. Misschien was ze daarom geïnspireerd om zich te verkleden als de beroemdste plastic pop ter wereld om “All Night Long” te gaan feesten afgelopen Halloween:

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Mysterieuze relatie Hélène Hendriks ontmaskerd: Dit is haar 22 jaar oudere vriend

Hélène Hendriks probeert al jaren haar privéleven echt geheim te houden, maar nu is toch ontdekt wie haar vriend is. 

Foto: Schaatsster Robin Groot deelt heerlijk hapje met vriendin Pien Hersman

Robin Groot en Pien Hersman hebben een bijzondere band. Dat merk je wel uit de foto's van de twee schaatssters.

Video: Kelly Piquet laat Max Verstappen links liggen voor andere liefde

Kelly Piquet verlaat Max Verstappen vlak voor eerste raceweekend en dat doet ze voor déze andere liefde van haar...