De bitchfights en zwoele dates van Emma Heesters

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ondanks de vijftienhonderd kilometer die tussen hen in zit gaat de relatie van Emma Heesters en Wesley Hoedt geweldig. Het stel is nog helemaal happy met elkaar en is dat eigenlijk vanaf het begin al geweest. Ze zijn helemaal op elkaar afgestemd. Misschien heeft dat iets te maken met hun zwoele eerste date. Emma doet daar nu eindelijk een spannend boekje over open. Waar ze ook een boekje over open doet is de jaloerse houding van Nederlandse zangeressen. 

Zangeres Emma Heesters is de laatste tijd enorm op dreef. Ze weet continu lekker de aandacht te pakken en komt met toffe nieuwe muziek zoals Schat Ik Ben Ok, waarmee ze in één klap afscheid neemt van haar brave imago. Emma danst namelijk wild met haar vriendinnen op bed terwijl ze zingt over een break-up. In het echte leven is de zangeres erg gelukkig in de liefde en dat kan liggen aan haar toch wel bijzondere eerste date. Ze beeldde zich namelijk de hele date in hoe het met Wesley in bed zou zijn!
Lees ook: Emma Heesters deelt spannende foto met haar volgers

Stoute Emma

Van alle dingen waar je op een eerste date op kan letten, focuste Emma zich voornamelijk op Wesley’s . Ze wilde zien hoe sensueel haar mogelijk nieuwe vriendje kon zijn. Tijdens het dansen was Emma hem continu aan het bekijken, vanuit alle hoeken, om goed te kunnen zien hoe zijn moves waren. Want, volgens Emma, als een man goed kan dansen dan is hij goed in bed. En als een man niet goed is in bed, niet sensueel, dan houdt het voor Emma al snel op. Hoe stouter de man, des te hoger de kans dat Emma er mee wil daten dus.

Wat de een kan…

Niet alleen Emma was druk bezig met het kijken naar haar toekomstig partner. Wesley was namelijk ook druk bezig met Emma te bekijken. Terwijl zij lette op zijn dansmoves en goede , lette Wesley op Emma’s mond, lach en lippen. Wesley wilde al de hele avond met haar zoenen. Emma wilde dat ook wel en de rest is geschiedenis. Ondanks dat Wesley nu in Italië regelmatig een balletje trapt en Emma druk is met haar muziek carrière, weet het stel de spanning nog altijd in de relatie te houden. Dat is trouwens niet de enige plek waar Emma het spannend houdt. Ze is sinds kort ook lingeriemodel voor Hunkemöller.
Een grote bitchfight

Tijdens haar nieuwe werk merkt Emma ook hoe anders de modellenwereld is dan de muziekwereld. Waar alle lingeriemodellen elkaar op set aanmoedigen en complimenten maken, lijken de vrouwen in de muziekindustrie elkaar het licht in de ogen niet te gunnen. Er is enorm sprake van afgunst. Als zangeressen bij elkaar komen, dan is het eigenlijk meteen vechten geblazen. Niet fysiek natuurlijk, maar zangeressen worden gelijk regelrechte bitches als ze met elkaar in een ruimte zitten. In de lingeriewereld voelt Emma zich zelfverzekerder en lekkerder in haar vel zitten.
Het zou dus zomaar kunnen dat Emma een pauze neemt van het zingen om zich meer te focussen op poseren in lingerie. Dat zou natuurlijk niet heel erg zijn, ondanks dat ze als zangeres gemist zou worden. En aangezien Emma gelukkig wordt van haar spannende shoots blijft ze hopelijk nog lang actief als model.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Hugo de Jonge zwaait af in gezelschap van harig beest en mooie dochter (foto’s!)

Hugo de Jonge laat weten dat hij bezig is met zijn afscheidsspeech en laat dan een foto zien met prachtige dochter!

Emma Heesters geniet intens van zomers boottochtje met beentjes omhoog (foto)

Emma Heesters gooit haar benen in de lucht tijdens een boottocht terwijl iedereen kan toekijken! 

Jutta Leerdam is vriend Jake Paul flink aan het sjorren in drukke sportschool (video!)

Jutta Leerdam neemt het ervan in een druk bepakte sportschool. In iedereens bijzijn vindt ze het blijkbaar toch nodig om Jake Paul even flink te sjorren.