De beste uitspraken van Formule 1 coureur Max Verstappen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Max Verstappen staat niet alleen bekend om zijn goede resultaten, maar ook om zijn prachtige uitspraken. En daarvan zijn dit de leukste!

Met zijn nog altijd jonge leeftijd is Max Verstappen een vaste naam binnen de formule1.  Daardoor kan niemand om Max heen. Er wordt hem ook het hemd van het lijf gevraagd. Max geeft het ene interview na het andere. Soms reageert hij daar serieus op en soms reageert hij heerlijk op zijn eigen manier. En dan komen daar legendarische afspraken uit.

Lees ook: Max verstappen wint dankzij deze Insta foto’s van Kelly Piquet
De legendarische uitspraak: ‘Because, I’m Dutch’

Max loopt over van de Hollandse trots. Dus toen er aan hem werd gevraagd hoe hij zo goed kon rijden in het verschrikkelijke weer was zijn typische antwoord ‘Because I’m Dutch.’ Een heerlijke harde opmerking en flauwe grap ineen. Als nuchtere Hollander is Max natuurlijk veel meer gewend aan grijs en nat weer dan de meeste coureurs. Met die uitspraak ging Max viral. Dus binnen de kortste keren belandde ‘Because I’m Dutch‘ op allerlei merch en T-shirts. Max kon daar achteraf enorm om lachen. Het was een van zijn eerste uitspraken die opblies en ook gelijk een van de meest iconische.

Max deelt kopstoten uit

Toen Max een paar races een wat minder resultaat behaalde, werd dat hem niet in dank afgenomen. Hij had een aantal aanvaringen met andere coureurs op de baan. Een botsing hier, een botsing daar. Het zat Max niet mee. Hij kreeg behoorlijk veel kritiek op zijn bordje. En dat begon hem behoorlijk te irriteren. Bij de persconferentie van de Canadese Grand Prix werd aan Max gevraagd waarom hij nu precies zo vaak bij botsingen betrokken was. Zijn antwoord? “Dat weet ik niet. ik word vrij moe van dit soort vragen. Ik denk dat als ik er nog meer krijg, dat ik iemand een kopstoot geef.” Gelukkig is Max eigenlijk een hele lieve jongen, dus gaf hij uiteindelijk niemand echt een kopstoot.

De zak van Max

Max besloot om even het interview van Daniel Ricciardo te dwarsbomen. Hij kwam ongevraagd het interview in gelopen om zijn ouderwetse kwajongensstreken te vertonen. Dat escaleerde een beetje tot het punt dat er uiteindelijk uitgebreid over de zak van Max Verstappen werd verteld. Gelukkig ging de coureur daar goed mee om. Op zijn eigen manier. Het blijkt maar weer dat Max soms iets langer moet nadenken over zijn uitspraken.

Lekker met water spelen

Max heeft ook wel een beetje een kwajongens kant. Toen er tijdens een interview door Daniel Ricciardo voor de gein een handdoek naar hem toe werd gegooid, vond Max het een goed plan om hem terug te pakken met een flesje water. Hij gooide een plasje richting de andere coureur, die zijn natte pak met een lach ontving. Gelukkig is er nog genoeg ruimte voor een beetje flauwe humor bij de F1. Dat moet ook wel, anders zouden het alleen maar serieuze races worden en er moet ook wat te lachen blijven.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!

Video: Je gelooft nooit wat Roxy Dekker draagt in haar nieuwe videoclip

De videoclip van het nieuwe nummer van Roxy Dekker is uit. Roxy heeft een wel heel opvallende outfit aan in deze video!