De beste Instagram foto’s van Dee van der Zeeuw

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Oke, het is lastig. Bijna elke foto van Dee van der Zeeuw is een goede foto. Je hebt van die mensen die altijd knap op een foto staan en Dee is daar zeker een van. Toch is hier een lijstje met de allerbeste foto’s die Dee ooit online heeft gezet. 

Dee van der Zeeuw, is een Nederlandse zangeres, influencer en youtuber. Geboren als Demira van der Zeeuw, en vooral bekend als de vloggende ex-vriendin van Enzo Knol. Dee was zestien toen ze begon met YouTube en heeft sinds toen veel geleerd over het internet. Voornamelijk dat je jezelf nooit hoeft te schamen voor je lichaam. Dus deelt Dee dat trots met de wereld. En gelijk heeft ze! Het zorgt alleen wel voor een klein probleem. Met zoveel foto’s om uit te kiezen, welke is nu de beste?

Lees ook: Dee van der Zeeuw heeft last van vieze mannetjes

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dee (@dee)

Op zijn hondjes

Niet alleen is Dee een ontzettend mooie meid om te zien. Ze is ook nog eens een gigantische dierenvriend. Zo kan je haar op onderstaande foto zien met haar trouwe viervoeter. En die krijgt nog meer aandacht van Dee dan menig man in Nederland. Dee heeft een zwak voor honden en honden, net als de meeste wezens op deze aarde, hebben een zwak voor Dee.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dee (@dee)

Bikini body

Zoals je al kon lezen is Dee erg trots op haar lichaam. Niet heel gek natuurlijk, ze doet er alles aan om er geweldig uit te blijven zien. Haar uiterlijk is ook haar werk als model zijnde, dus ze moet wel. Voor een model is je uiterlijk toch wel een beetje je visitekaartje. En hoewel Dee’s innerlijk ook prachtig is, valt daar wat minder makkelijk een merk aan vast te knopen voor de marketing. Dus zorgt Dee ervoor dat ze altijd haar bikinibody klaar heeft voor de volgende klus.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dee (@dee)

Tover (F)Dee

Dee is normaal gesproken al magisch en betoverend genoeg, maar soms haalt ze net even dat extra beetje magie uit de kast. Bijvoorbeeld op dit verkleedfeestje. Dee houdt wel van een beetje gek en is niet bang om in vol kostuum te verschijnen. Ze heeft een geweldig gevoel voor humor en is niet bang om helemaal los te gaan. Jammer dat ze geen echte fee is, dan had je misschien nog een wens van haar gekregen. Maar ook zonder superkrachten is een nacht met Dee waarschijnlijk een magische nacht.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dee (@dee)

Mooi stukje natuur

Tja, kijk eens naar die mooie…bomen. En prachtige natuur. En wat een leuk zwembad ook. De omgeving op deze foto is wel echt prachtig. Je moet het Dee nageven, ze is wel heel goed in het kiezen van de juiste locaties voor haar fotomomentjes.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dee (@dee)

Extra spannend

De meeste foto’s van Dee zijn al spannend genoeg, maar soms weet ze het een beetje extra spannend te maken. Verleidelijk doet ze haar vestje net over haar schouder. Soms lijkt Dee miscchien onschuldig, maar foto’s als deze laten zien dat er een wilde kant achter de influencer zit.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dee (@dee)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Speelse Sensi Lowe deelt heerlijke foto vanuit bad

De prachtige Sensi Lowe is in bad lekker met zichzelf aan het spelen. Ze is helemaal ingesopt, als dat maar goed gaat.

Foto: AnneKee Molenaar likt aan zoete vrucht

De prachtige AnneKee Molenaar mist haar vriendje Mathijs de Ligt nu door het WK in Qatar. Als ze niet aan Mathijs kan likken, likt ze wel aan iets anders...

Foto: Suzanne Schulting knuffelt stevige stam

Suzanne Schulting is één van de prachtigste schaatssters van ons land. Nu de kerst eraan zit te komen wilt deze mooie schaatsster niet alleen zitten. Hierdoor zoekt ze naar iets wat ze stevig kan knuffelen in deze koude dagen.