De 5 leukste Instagram foto’s van Marieke Elsinga voor haar verjaardag

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Hang de vlaggen maar uit, want Marieke Elsinga is 35 jaar geworden vandaag. En dat is reden voor een feestje. 

Lees ook: Deze feitjes MOET je weten over Marieke Elsinga
Zwoele Marieke in de zomerzon

Marieke straalt al van zichzelf en dat effect wordt alleen nog maar groter als ze in de zon zit. Dan Het geeft Marieke ook een mooi excuus om afscheid te nemen van die warme spijkerbroeken en een leuk, luchtig jurkje aan te trekken. En die jurkjes die staan Marieke natuurlijk geweldig. In de zomerse zon, met een lach van oor tot oor, hangt Marieke lekker de toerist uit. En geef haar eens ongelijk. Zon, zee en spannende jurkjes, wat wil een mens nog meer?
Marieke danst op tafel

Marieke is lekker spontaan. Dat blijkt wel uit alle gekke en vooral leuke foto’s die ze op haar Instagram heeft staan. Bijvoorbeeld de foto’s van net na haar verhuizing. Marieke was natuurlijk dol het dolle heen met haar nieuwe woning en dat bleek wel. Ze moest er zelfs spontaan even van dansen in haar badjas. Haar kat was duidelijk minder enthousiast over de situatie. Je kan niet alles hebben.
Pas op voor Britney Elsinga

Ook is Marieke de moeilijkste niet als het aankomt op gekke feestjes. Al helemaal als ze zich daarbij mag verkleden. Voor de top500 van de 90’s trok Marieke haar stoute schoenen aan. En de rest van haar stoute outfit trouwens ook. Ze ging namelijk verkleed als popicoon van de jaren 90, Britney Spears. En dat zag er hartstikke leuk uit.
Een kusje van Marieke

Net voor Oud en Nieuw gaf Marieke aan haar volgers wat ze al jaren lang van haar wilde, een klein kusje. Met een glas wijn in de hand wenst ze iedereen op die manier fijne feestdagen. En er is natuurlijk geen betere manier om de feestdagen in te gaan dan met een kusje van Marieke.
Marieke in een zomerse bui

Als de zon begint te schijnen dan haalt Marieke haar kledingkast weer overhoop. Dan ruilt ze alle warme truien en broeken in voor rokjes en naveltruitjes. En dat ziet er natuurlijk hartstikke leuk uit. en hoewel het erg verkoelend is voor Marieke krijgt de rest van Nederland het alleen maar warm van haar outfits. Gelukkig kan ze daar zelf erg om lachen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Enzo Knol geeft half miljoen uit aan ‘smerige’ nieuwe auto (video)

YouTuber Enzo Knol heeft zichzelf getrakteerd op een indrukwekkende...

Olcay Gulsen laat monden wijd openvallen met gescheurde jurk op onhandige plek (foto’s)

Op het Cannes Filmfestival heeft Olcay Gulsen alle ogen op zich gericht met haar gedurfde outfit. Dit moet je echt even zien!

Emma Heesters schokt fans met foto van transformatie: ‘Heb jij helemaal niet nodig’

Emma Heesters is een nieuwe weg ingeslagen. De zangeres wil namelijk nog veel fitter worden. Haar fans vinden het niet nodig en maken zich zorgen.