Davina Michelle schrijft Top40-geschiedenis

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Davina Michelle Top 40

Blonde zangeres staat elf weken op één en gaat Céline Dion voorbij…

Het gebeurt niet vaak dat een vrouwelijke artiest langer dan tien weken op één staat in de Nederlandse Top40, en wanneer dat wél gebeurt, is het nooit een Nederlandse artiest! Daarom is het extra speciaal dat Davina Michelle, die vorig jaar in één klap beroemd werd met haar fabuleuze optredens in De Beste Zangers, dit kunstje nu flikt met haar allereerste ‘echte’ single! Haar versie van het nummer ‘Duurt te lang’ staat sinds vandaag als eerste vrouw ooit maar liefst elf weken op 1. Hiermee ‘verslaat’ de 23-jarige zangeres grootheden als Céline Dion en Shakira. We gaan nog lang plezier hebben van deze mooie blondine!

Laatste nieuws

Superstrakke Gaby Blaaser laat zich van top tot teen filmen in sportpakje

Gaby Blaaser laat zien dat ze graag sport, maar wel in super strakke merk outfits die haar ondersteunen in vele squats, deadlifts en andere oefeningen. Maar de outfit doet nog meer voor deze athlete.

Foto: Marlijn Weerdenburg staat met rug tegen muur in zeer gewaagde jurk

Marlijn Weerdenburg mocht zingen in Het Concertgebouw in Amsterdam. Dat betekent dat Marlijn een mooie jurk moest aantrekken. De blondine heeft een prachtige galajurk uit de kast getrokken die zelfs een tikkeltje gewaagd is!

Foto: Maan de Steenwinkel heeft het zwaar op bloedheet strand

Maan de Steenwinkel heeft het enorm zwaar in de hitte. De altijd levenslustige Maan wil niet ‘gewoon een beetje leven’, maar moet het vanwege de verzengende hitte deze keer houden bij slechts een ‘beetje leven’.

Gerelateerde berichten