Davina Michelle probeert nieuwe standjes uit met vrouw: bekijk de privé video!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Davina Michelle heeft een keer zin in iets nieuws. Dus ze probeert allerlei verschillende standjes met een andere vrouw! Bekijk nu de privé video.

Zangeres Davina Michelle heeft op Instagram een preview laten horen van een nieuw nummer dat binnenkort uitkomt. Het nummer gaat ‘All is Ours’ heten. Bij deze preview zie je Davina met vrienden en familie in het filmpje gek doen. Ze doet met een andere vrouw een heel raar standje uitproberen en dat gaat niet helemaal goed. Je kan wel zien dat ze lekker gek is, wat haar ook weer een wat specialere artiest maakt!

Bekijk de preview nu zelf hier!

Davina Michelle preview

De mooie foto’s die Davina Michelle graag plaatst

De leuke blondine Davina Michelle is vaak lief naar haar volgers. Ze zet namelijk steeds leukere en mooiere foto’s online. En dat vinden haar fans natuurlijk geweldig. Die kunnen elke keer weer genieten van de mooie vormen van Davina. De concerten van de zangeres moeten dan ook te gek zijn om te zien als je deze pakjes als voorbeeld neemt. Met haar geweldige figuur weet ze al haar mannelijke fans volledig te betoveren.

Davina Michelle fotootje

Mooie plaatjes van Davina Michelle zijn altijd goed

Davina Michelle krijgt altijd genoeg positieve reacties onder haar foto’s. Die plaatjes doen het ontzettend goed bij haar publiek. Ze genieten dan van alle mooie kiekjes die Davina voor ze maakt en plaatst. De leuke zangeres denkt dan ook veel aan haar fans, want ze is altijd bezig om ze een betere ervaring te geven. En een mooie foto hoort daar zeker bij!

Meer zien van Davina Michelle kan op Instagram

Wil je nou meer zien van Davina Michelle? Neem dan een kijkje op haar Instagrampagina! Hier plaatst ze regelmatig leuke kiekjes of updates van haar leven. Of zoals nu een preview van haar nieuwe liedje. Het is het zeker waard om even een kijkje te nemen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Ali B is na hoger beroep via Duitsland naar Marokko gevlucht

Ali B gaat, ondanks zijn straf, toch gewoon op vakantie naar het buitenland. Hij is met zijn gezin gezien onderweg naar Marokko.

Eline de Zeeuw lokt Olympisch kampioen donker hokje in voor intiem gesprekje (foto!)

Eline de Zeeuw verborg zich even in een donker hokje voor een wel heel erg intiem gesprekje. Als dat maar goed gaat. 

Je gelooft nooit welke uitdagende foto’s Juultje Tieleman nú weer online gegooid heeft

Juultje Tieleman is een van de meest prachtige vrouwen die Nederland rijk is. En dat bewijst ze maar weer met deze foto!