Davina Michelle laat de boel flink schudden in achtertuintje (video!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Davina Michelle laat maar weer eens goed zien waarom ze een van de meest geliefde artiesten van Nederland is met deze video!

Davina Michelle, de getalenteerde Nederlandse zangeres, weet altijd hoe ze haar fans moet verrassen. In haar nieuwste video, opgenomen in haar achtertuin, zorgt ze voor flink wat opschudding. Terwijl ze door de tuin loopt en een stukje zingt, beweegt haar loszittend roze shirtje flink op een neer. Alles onder het shirtje beweegt mee met haar enthousiaste optreden.

Een onverwacht optreden in de tuin bij Davina Michelle

Davina Michelle houdt haar fans graag betrokken met spontane video’s. In deze video wandelt ze door haar achtertuin, haar fans toezingend. Het roze shirtje dat ze draagt, zit vrij losjes om haar heen, waardoor haar bewegingen extra opvallen. Het maakt de video in ieder geval een stukje interessanter om naar te mogen kijken. Want bij dit spontane optreden, kan je opeens veel meer van Davina zien dan je in eerste instantie zou verwachten.

Fans van Davina Michelle genieten van het spontane optreden

De reacties op de video zijn overweldigend positief. Fans prijzen Davina om haar prachtige stem en natuurlijk ook voor de outfit die ze draagt. Iedereen die de video ziet is gelijk helemaal van de kaart. Dat effect heeft Davina wel een beetje op mensen namelijk. En dat is maar goed ook, want die explosieve kracht zal ze flink nodig hebben bij haar volgende optreden.

Een gigantisch optreden in Londen

Op 6 juli speelt Davina Michelle in Londen als een van de supportacts voor niemand minder dan Robbie Williams. De zanger zal die dag optreden in het uitverkochte Hyde Park, en Davina zal het publiek opwarmen met haar krachtige stem. Wil je Davina blijven volgen in de aanloop van dit mooie optreden? Neem dan een kijkje op de Instagram pagina van de zangeres.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Roxy Dekker gaat stiekem weg met deze bekende rapper (foto’s!)

Roxy Dekker heeft een nieuwe single en die promoot ze met een wel hele bijzondere gast. Bekijk het snel hier!

Foto: Jutta Leerdam laat heel Instagram watertanden met uitstekend achterwerk

Jutta Leerdam heeft weer een nieuw sportpakje en dat moet de blonde schaatsster natuurlijk met al haar fans delen.

Genieten: je kunt dwars door het jurkje van Marijn Kuipers heen kijken (foto’s!)

Marijn Kuipers heeft een nieuw blauw pakje aangetrokken. En daarmee doet ze al haar volgers een enorm groot plezier.