Davina Michelle: ik wil wel in de playboy!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Davina Michelle Playboy

Word jij vandaag, net als wij hier, niet al te vrolijk van het treurige herfstweer? Niet getreurd! Wij hebben een nieuwtje dat jouw dag zeker beter maakt. Zingbabe Davina Michelle gaat binnenkort wellicht de cover van de Playboy sieren. 

Hoe weten jullie dit nu weer? 

Davina was vanochtend te gast in de ochtendshow van Barry Paf op 100% NL. Tijdens de uitzending mochten een aantal luisteraars vragen stellen. Aangezien onlangs bekend werd dat Kylie Jenner uit de kleren gaat voor de Amerikaanse versie van het blad, werd Davina gevraagd of zij hetzelfde zou doen. Tot de vreugde van velen vertelde de better now zangeres dat ze dat wel ziet zitten! Zo vertelde ze: ‘’Oh, ik zou best met mijn t*****s ooit daar willen staan hoor’’. Mocht dit gebeuren, dan liggen wij in onze slaapzak voor de winkel om het eerste exemplaar te bemachtigen.  

Davina en de playboy, een goede match? 

Als je het ons vraagt zijn Davina en de Playboy een match made in heaven. Waarom? Davina lijkt een vleugje arrogantie over zich te hebben, wat haar zelfverzekerd genoeg maakt om te schitteren in het populaire mannenblad. Daarnaast heeft ze ook iets mysterieus over zich. Wij kunnen onze vinger er in ieder geval niet echt opleggen. Is het iets ordinairs? Nah, niet echt. Wat het ook is, het maakt haar een zeer geschikte Playboy babe.  

Laatste nieuws

Video: Emma Wortelboer kleedt zich uit in nieuwe videoclip Snollebollekes

In de nieuwe videoclip van Snollebollekes trekt Emma Wortelboer haar shirt uit. De spontane presentatrice lijkt de camera's even vergeten. Vervolgens begint ze met haar shirt te zwaaien. Verder zijn er beelden van haar dat ze op tafel staat te dansen.

Foto: Schaatsster Joy Beune maakt volgers wild met leren topje

De verleidelijke schaatsster Joy Beune weet iedereen te verleiden met een nieuwe foto van haar ongelooflijk strakke leren topje. 

Hélène Hendriks maakt vrouwen wild met nieuwe foto in strak shirtje

Hélène Hendriks, dé voetbalvrouw van Nederland steelt regelmatig mannenharten, maar deze keer gaat ze voor haar vrouwelijke aanbidders!

Gerelateerde berichten