Davina Michelle: ik wil wel in de playboy!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Davina Michelle Playboy

Word jij vandaag, net als wij hier, niet al te vrolijk van het treurige herfstweer? Niet getreurd! Wij hebben een nieuwtje dat jouw dag zeker beter maakt. Zingbabe Davina Michelle gaat binnenkort wellicht de cover van de Playboy sieren. 

Hoe weten jullie dit nu weer? 

Davina was vanochtend te gast in de ochtendshow van Barry Paf op 100% NL. Tijdens de uitzending mochten een aantal luisteraars vragen stellen. Aangezien onlangs bekend werd dat Kylie Jenner uit de kleren gaat voor de Amerikaanse versie van het blad, werd Davina gevraagd of zij hetzelfde zou doen. Tot de vreugde van velen vertelde de better now zangeres dat ze dat wel ziet zitten! Zo vertelde ze: ‘’Oh, ik zou best met mijn t*****s ooit daar willen staan hoor’’. Mocht dit gebeuren, dan liggen wij in onze slaapzak voor de winkel om het eerste exemplaar te bemachtigen.  

Davina en de playboy, een goede match? 

Als je het ons vraagt zijn Davina en de Playboy een match made in heaven. Waarom? Davina lijkt een vleugje arrogantie over zich te hebben, wat haar zelfverzekerd genoeg maakt om te schitteren in het populaire mannenblad. Daarnaast heeft ze ook iets mysterieus over zich. Wij kunnen onze vinger er in ieder geval niet echt opleggen. Is het iets ordinairs? Nah, niet echt. Wat het ook is, het maakt haar een zeer geschikte Playboy babe.  

Laatste nieuws

Foto: Dit zijn de meest likbare outfits van Koningin Máxima

Koningin Maxima heeft vele prachtige outfits. Ze zijn alleen wel wat bijzonder. Ze lijken allemaal namelijk op ijsjes. 

Stralende Kim-Lian van der Meij deelt foto vanaf strand

Kim-Lian van der Meij is aan het genieten van de een welverdiende zonvakantie met haar gezin. Dit betekent heel veel zonnen, eten en zwemmen voor Kim-Lian.

Dit zijn de allermooiste foto’s van Waku Waku-presentatrice Sosha Duysker

Het was ooit een heel populair televisieprogramma, en nu is het terug: Waku Waku. De dierenquiz zal in een nieuwe jasje worden gepresenteerd door Sosha Duysker. Om de presentatrice wat beter te leren kennen zijn hier de allermooiste foto's van Sosha!

Gerelateerde berichten