Davina Michelle doet gewaagde activiteit op avontuurlijke foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Davina Michelle zoekt graag de grens op; dat doet ze letterlijk op deze foto! De stoere zangeres houdt namelijk wel van een spannend avontuur tijdens haar vakantie.

Ook Davina Michelle moest er even een week tussenuit. De standaard zon en zee vakanties doen het blijkbaar niet voor de zangeres. Ze was op zoek naar een écht avontuur en heeft dat op een onbekende plek eindelijk gevonden. Davina heeft het de laatste tijd erg druk gehad met haar opborrelende zangcarrière, dus een vakantie was blijkbaar wel nodig. De zangeres is bekend geworden van Youtube en deed in 2016 mee met Idols. Doordat P!nk een van Davina Michelle’s cover oppikte ging de Nederlandse zangeres viraal. Door haar deelname aan Beste Zangers werd ze bekend onder het grote publiek. Haar meest recente nummer ‘Hold on’ met Armin van Buuren staat al een lange tijd in de Nederlandse Top 40. Het nummer blijft maar stijgen in de hitlijsten en heeft inmiddels ook de nummer 1 in Airplay van de Top 40 bereikt. Blijkbaar heeft Davina Michelle van dat goede nieuws nog geen goede adrenaline kick gehad, want ze vond het zo nodig om voor de foto naast een afgrond te staan.

Davina Michelle is een echte durfal

Davina kent geen angst

Dat Davina Michelle geen last van hoogtevrees heeft is nu wel duidelijk. De zangeres poseert naast een standbeeld op een aantal kilometers hoog en lijkt geen tikkeltje angst te tonen. En dat terwijl ze met één stap naar achteren de afgrond in zou vallen… Davina Michelle heeft er dan ook haar meest avontuurlijke outfit voor uitgekozen. Ze draagt een korte spijkerbroek met een wit shirt. En natuurlijk heeft ze een rugzak bij met daarin al de nodige survival supplies. Het enige wat we missen zijn gepaste bergschoenen…

Lees ook: Maan de Steenwinkel en Emma Heesters vieren uitbundig feest op foto in privéjet

Waarom Davina Michelle even afwezig was op Instagram…

Het avontuur van de zangeres was na het bezoek aan het uitkijkpunt nog steeds niet afgelopen. Ze kon niet terug naar Nederland zonder een rots beklommen te hebben. Op de Instagram foto staat Davina Michelle op een hoge rots. Het lijkt erop alsof ze druk bezig is om zo hoog mogelijk te klimmen. Het lukt haar ook nog eens goed, want de top is al in zicht. Ze draagt geen goede bergschoenen dus het is onzeker of ze de top ook echt gehaald heeft. Omdat de zangeres zo druk bezig is geweest met klimmen, klauteren en wandelen was ze niet zo actief op Instagram. Davina Michelle had echt even tijd nodig om helemaal tot zichzelf te komen in de natuur. Inmiddels is ze weer terug op Instagram, want ze heeft alweer een nieuwe cover geplaatst. Zo kennen we de zangeres weer.

Davina Michelle is avontuurlijk

Davina Michelle gaat hard!

De carriere van Davina Michelle staat nu ook zo vast als een rots. Na haar succes bij Beste Zangers ging het snel. Vooral haar versie op Het duurt te lang scoorde goed. Het nummer is bijna 100 miljoen keer gestreamd op Spotify. Nu mag de zangeres optreden in Ahoy! Daar staat ze zelfs met een tweedaagse soloshow van ‘HYPER’ in mei 2022. Tot die tijd zal ze voorzichtig moeten zijn bij afgronden, want we willen haar natuurlijk wel levend en wel zien.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Sylvie Meis pronkt met fabelachtig lijf op zonnig strand

Sylvie Meis loopt met een fabelachtig lichaam over het strand. Alle ogen zijn op haar gericht wanneer ze naar haar plekje terug loopt. Met zo'n lichaam is dat meer dan begrijpelijk. 

Foto: Emma Heesters is perfect cadeautje in laag topje

Emma Heesters is vroeg met cadeautjes uitdelen deze feestdagen! Er hoeft alleen een strikje losgetrokken te worden, en haar topje ligt op de grond!

Video: Babette van Veen kleedt zich uit tijdens pikante scène in GTST

De prachtige Babette van Veen laat niets meer aan de verbeelding over in deze pittige scène van GTST.