Davina Michelle deelt betoverende foto in strak korset vanuit kleedkamer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Davina Michelle heeft voor haar optredens de meest prachtige outfits, maar van dit pakje val je zowaar bijna van je stoel af. 

Zangeres Davina Michelle weet altijd te imponeren met haar verleidelijke outfits. Nu ook weer, want ze heeft besloten om een ongelooflijk strak pakje aan te trekken voor haar nieuwe optreden. En natuurlijk mogen al haar volgers, ook de mensen die niet aanwezig zijn bij haar optreden, even meegenieten van haar nieuwe kledingkeuze. Haar volgers zijn Davina daar natuurlijk erg dankbaar voor. Die vinden het erg fijn om mee te kunnen genieten van haar spannende keuzes.

Lees ook: Zangeres Davina Michelle filmt zichzelf op zéér intiem momentje

Davina draagt weer bijzondere outfit

Eerlijk is eerlijk, deze outfit van Davina verdient ook wel de nodige aandacht. Ze ziet er fenomenaal uit in haar strakke korset. De outfit liegt er niet om. Het was altijd wel duidelijk dat Davina een bijzonder goed had, maar meestal verbergt ze dat onder veel te dikke lagen stof. Tijdens haar optredens worden de vermoedens, dat Davina een hele knappe vrouw is onder al die dikke lagen, dan eindelijk een keer bevestigd. En natuurlijk is iedereen er dan als de kippen bij om die foto te mogen bekijken.

Davina heeft ook nog andere talenten

Behalve zingen en zichzelf knap presenteren heeft Davina ook nog een ander verborgen talent. Zo is de zangeres eigenlijk heel erg goed in het toebrengen van make-up. Dat zou je misschien niet verbazen, want Davina ziet er altijd wel goed uit, maar ook als ze op anderen bezig is, kan Davina er wat van. De beeldschone zangeres oefent haar kunsten uit op een meer dan gewillig slachtoffer achter de schermen bij een van haar concerten. Maar of dit nu het juiste model hiervoor is…

Het begint al goed in video tutorial

Davina laat even op Wesley zien hoe je het beste oogschaduw en andere make-up aanbrengt. Alleen hebben ze nogal last van een valse start. Wesley zijn wimpers zijn een beetje lang en er zit meteen een haar in zijn oog. Davina raakt gelijk in de stress. Hoe moet ze hier nu mee werken? Gelukkig heeft ze het probleem snel opgelost en even later kunnen de twee weer verder met de uitgebreide make-up tutorial. Davina is hier duidelijk voor gemaakt.

Davina geeft Wesley een betoverende nieuwe look

Met een klein beetje make-up kom je blijkbaar al een heel eind. Dat blijkt wel als je de wonderbaarlijke kunsten van Davina ziet op Wesley. Deze begint stukje bij beetje er heel anders uit te zien. Het begint te lijken op een oude glamrock-look of een beetje punk. oogschaduw bij mannen is in de muziekwereld natuurlijk heel normaal en sommige van de grootste zangers, en Wesley nu dus ook, moeten er aan geloven. Davina Michelle heeft het in ieder geval erg naar haar zin, terwijl ze experimenteert op haar slachtoffer. Aan het einde van de rit moet er natuurlijk ook een afterfoto komen. En die ziet er werkelijk waar verbluffend uit. Wesley is helemaal veranderd.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam is vriend Jake Paul flink aan het sjorren in drukke sportschool (video!)

Jutta Leerdam neemt het ervan in een druk bepakte sportschool. In iedereens bijzijn vindt ze het blijkbaar toch nodig om Jake Paul even flink te sjorren.

Kelly Piquet (vriendin Max Verstappen) is stiekem in comfortabele kleding op haar allermooist (foto’s)

Kelly Piquet blijkt het allermooist te zijn wanneer ze een lekker joggingspak aanheeft. 

Maan de Steenwinkel heeft met nieuwe stijl minder luisteraars, maar draagt ook veel minder kleding (foto’s)

Maan de Steenwinkel heeft pas haar nieuwe nummer en muziekstijl uitgebracht. Hier pakt ze helaas minder luisteraars op, dus draagt ze ook maar minder kleding op haar foto's!