Davina Michelle blaast je omver met imposante throwback foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Davina Michelle maakt weer een grote indruk met een throwback bericht op Instagram. De zangeres wordt zelfs overspoeld met hartverwarmende reacties.

Dat Davina Michelle goed kan zingen is voor velen niets nieuws. Het is natuurlijk ook de reden dat ze bekend is geworden in Nederland. Davina Michelle zingt al van jongs af aan en dat is ook zeker terug te horen in haar prachtige stem. Die mooie stem laat ze haar volgers dan ook al te graag horen. Sterker nog, het is bijna het enige wat we op het Instagram account van de zangeres horen. Davina Michelle mag zeker wat meer op Instagram plaatsen, want we kunnen maar geen genoeg van haar krijgen. Hoewel de zangeres alweer een nieuw bericht op Instagram deelde, zijn we er toch niet helemaal tevreden over. Ze deelt namelijk een ’throwback’ bericht, maar we zien liever wat Davina Michelle nu aan het doen is. En meer foto’s waar ze niet op zingt zouden haar volgers ook wel waarderen. Toch leefde haar volgers weer helemaal op nadat Davina een nieuw zangfilmpje plaatste. Ook wij werden weer even omver geblazen door haar zangkunsten.

Davina Michelle heeft een gouden keeltje

Davina Michelle werd bekend door een cover op YouTube van ‘What About Us’ van Pink. Haar cover werd opgepikt door de bekende Amerikaanse zangeres en die reageerde meer dan positief op Davina’s cover. De video ging al snel viraal en Michelle’s andere covers trokken gelijk veel aandacht. De zangeres moest hoe dan ook ooit bekend worden onder het grote publiek, want er moest natuurlijk iets gedaan worden met haar prachtige stem en verbazingwekkende talent. Dat Davina Michelle’s stem opviel resulteerde in haar deelname aan Beste Zangers. Daar zong ze een cover ‘Duurt te lang’ die meteen viraal ging. Het talent van de zangeres is dus zeker beloond de afgelopen jaren!

Lees ook: Davina Michelle deelt bijzondere foto vanuit bed op speciale dag

De opvallende make-up van Davina Michelle

Niet alleen de lange blonde lokken van de Nederlandse zangeres vallen snel op. Davina Michelle heeft nog iets anders wat heel kenmerkend aan haar is, namelijk haar make-up. De zangeres heeft erg vaak opvallende eyeliner op. De zwarte lijnen naast haar ogen zijn enorm en kan je daarom niet missen. De meningen over de make-up zijn erg verdeeld, want waar de een het mooi vind, vind de ander er weer helemaal niks aan. Ook voor dit filmpje heeft de zangeres weer een halve make-up fles gebruikt. Daardoor zijn we wel benieuwd naar hoe veel Davina Michelle maandelijks uitgeeft aan make-up.

Je moet deze vakantie foto van Davina Michelle gezien hebben!

Met de video blikt Davina Michelle terug op haar vakantie naar Curaçao. We snappen dat de zangeres graag weer terug zou willen naar het warme eiland. Ze ging een aantal weken voor de throwback video naar Curaçao en heeft daar heerlijk genoten. Davina Michelle heeft het eiland op avontuurlijke wijze ontdekt en heeft daar zeker wat mooie foto’s gemaakt. Op Instagram verwende ze haar volgers met de vakantie foto hierboven. Die zonnige foto van de zangeres moet je gewoon gezien hebben!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Max Verstappen heeft geen oog voor zeer luchtig geklede Kelly Piquet (foto’s)

Max Verstappen heeft het iets te druk met zijn eigen carrière. Hij let daardoor totaal niet op zijn vriendin die hier wel erg luchtig gekleed is!

Atlete Lieke Klaver gaat diep met korte stootjes in strak sportpakje (video’s!)

Lieke Klaver weet alle aandacht te trekken wanneer ze hartstikke diep naar beneden zakt in een heerlijke outfit!

Katja Schuurman ontwerpt spannende setjes en gebruikt eigen kanonnen voor promotie (foto’s)

Katja Schuurman ontwerpt tegenwoordig ook spicy onderkleding, en kiest ervoor om de mooiste setjes zelf aan te prijzen!