Dating Dinsdag: Spoedcursus Oneliners

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Dating-Dinsdag: met deze Tinder-teksten scoor jij ongetwijfeld

Op Dating-Dinsdag geven we je ongevraagd, maar zéér effectief dating-advies. Ditmaal geven we je een spoedcursus epische one-liners, waarmee jij het vrouwelijk schoon voortaan van je af moet slaan.

Je wil geen seksdate, je wil een yoga-maatje

Mocht de vrouw in kwestie in haar bio leuzen als ‘geen friends with benefits’ hebben staan, hoef je deze niet langer te negeren. Ook al lijkt het een onmogelijke opgave; ook hier liggen enorme kansen. Het is slechts één drempel die je over hoeft te stappen en je bent binnen. Heb het simpelweg niet over een seksdate, maar zeg gewoon dat je een yoga-maatje zoekt omdat je bloeddoorstroming niet helemaal lekker loopt. Dat wordt gegarandeerd ontspannen. Begin in deze situaties dan ook met: ‘Ik doe geen , maar ben veel meer van de catcow-zit. Hoe zit dat bij jou?’

Iets met eten

We kennen allemaal het gezegde ‘de liefde van de man gaat door de maag’ wel. Wat blijkt? Dit geldt ook voor de meeste vrouw-mensen. Het is zo goed als zeker dat je die liefde voor eten met het vrouw-mens in kwestie gemeen zal hebben. Reageert je Tinder-match niet? Mooi! Indien ze niet vrolijk wordt van eten, kan je het maar beter meteen weten zodat je zo efficiënt mogelijk door kan naar de volgende! De openingszin: ‘Ik houd van eten, jij ook?’ is dan ook een prachtig voorbeeld van een zogenoemde win-win-situatie.

Kort maar krachtig

We hebben nóg een oneliner in de categorie ‘Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan?’. De openingszin, of eigenlijk het openingswoord in kwestie, kan een beetje worden vergeleken met het virale MAND-filmpje van Dumpert: kort maar krachtig. We hebben het natuurlijk over de epische one-liner: ? Er zijn tenslotte vrouwen die lekker direct zijn en niet van dat ‘koetjes en kalfjes’-gepraat houden. Nee, deze dames waarderen het als een man lekker recht voor zijn raap is. Een ding is in ieder geval zeker: er zal geen misverstand ontstaan over de invulling van de Tinder-date.

Geef geen ongevraagd advies

Wil je zeker weten dat je een reactie krijgt, maar weet je nog niet helemaal of je de dame in kwestie wel aantrekkelijk vindt? Test haar karakter door een aantal ongevraagd Tinder-adviezen te formuleren. Tik wat tips voor haar persoonlijke pagina achter elkaar, roep dat je zeker weet dat zij betere foto’s heeft van zichzelf, of geef haar het dringende advies haar leeftijd drastisch omlaag te gooien. Ook wanneer zij er jonger uitziet dan het getal in haar profiel doet vermoeden. ‘Je kan dat hebben. Echt waar’, zijn prima opmerkingen in die situaties.

Genegeerd op Tinder? Word lid van Ongehoord Nederland!

Heb je na het opvolgen van al deze tips nog steeds geen Tinder-date weten te scoren? Dat is een probleem, maar voor elk probleem zijn er meerdere oplossingen. Wijnflesknuffelaars hebben de AA, snuif- en andere snuisterijprinsessen zoals Victoria Secret een eigen kamer in de Jillinek-kliniek en voor mensen die zich niet gehoord voelen – vooral op Tinder – bestaat er nu Ongehoord Nederland. Bij deze omroep kun je samen met andere ondergeschoven kindjes lekker schreeuwen naar je telefoonscherm. Zorg dan wel dat je spraakherkenning aan staat.

Laatste nieuws

Mooie Yasmine deelt eerste beelden van wedstrijd Mo Ihattaren bij Slavia Praag

Mohamed Ihattaren heeft wéér een tweede kans gekregen! Zijn vrouw Yasmine deelt alvast wat mooie beelden van zijn eerste wedstrijd bij nieuwe club Slavia Praag...

Hélène Hendriks maakt kijker alvast lekker voor nieuw seizoen De Oranjewinter

We hebben eindelijk weer iets om naar uit te kijken: Hélène Hendriks komt terug met De Oranjewinter! En met deze foto probeert ze de kijker alvast warm te krijgen tijdens de koude dagen...

Schaatsster Pien Hersman (19) laat haar volgers watertanden met foto in open shirtje

Pien Hersman is een ongelooflijk leuke dame om te zien. En dat geldt al helemaal in dit open geslagen shirtje.