Dating Dinsdag: Hoe schud je minder geslaagd vrouwelijk schoon af?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Op Dating-Dinsdag geven we je ongevraagd, maar zéér effectief dating-advies. Heb je een vrouw aan de haak geslagen die je toch liever niet binnen had gehaald? Met deze tips ben je zo van haar af, zonder als klootzak over te komen. 

Top-Tip-Top

In sommige gevallen heb je geen date nodig om te beoordelen dat er niets inzit. Zie je al meteen dat het niet jouw type is? Heeft ze een slechte adem, een bochel of praat ze alleen maar over haar ex? Genoeg reden om niet langer door te daten. Hoe wijs je iemand dan vriendelijk af? Breng het met een compliment!

Iedereen wordt blij van een compliment. Zelfs tijdens het afwijzen. Dus maak er een ouderwetse hamburger van: eerst een complimentje, dan de bom laten vallen en afsluiten met wat liefs. Dan voelt ze zich meteen weer goed over zichzelf, klaar om zich op de volgende stakker te storten. En jij komt er zonder kleerscheuren en een slecht geweten van af. Zit je date bijvoorbeeld onder de gezichtstatoeages terwijl ze dit niet op haar Tinder profiel had gezet, probeer dan dit:

‘Niet veel mensen zouden zulke tatoeages zo goed dragen als jij. Toch denk ik niet dat we bij elkaar passen, maar ik vind het zo dapper dat je jezelf durft te zijn. Ga vooral zo door.’

Signals and signs

Zorg ook altijd voor een goede voorbereiding: geef signalen tijdens de date dat je haar niet zo ziet zitten. Die kunnen het slechte nieuws dan al vast aankondigen. Een afwijzing komt in zo’n geval misschien niet helemaal uit te lucht vallen. Ongemakkelijke stiltes helpen enorm, probeer dus dan gewoon je bek te houden.  Kijk ook zo vaak mogelijk weg. Vermijd oogcontact. Raak haar niet aan. Raak het eten niet aan. Staar dood voor je uit en als alles faalt: kom gewoon niet opdagen voor de date. Dat is meestal wel signaal genoeg.

Valse hoop

Je denkt vaak dat een leugentje om best wil je zal redden. Maar dit is dodelijk. als je zegt niet toe te zijn aan een relatie, vraagt ze je te bellen wanneer je dat wel bent. Wanneer je zegt alleen op zoek te zijn naar blijkt ze nymfomaan. Wanneer je niet met haar uit kan gaan, omdat ze ooit een maat van je heeft gedaan en je de bro-code niet wilt schenden, trekt ze die vriend hoogstpersoonlijk aan zijn haren mee vanaf zijn huis naar jouw keukentafel om zijn goedkeuring te geven.

Geef geen valse hoop. Het uit blijven stellen van de afwijzing maakt het alleen maar moeilijker.  Liefde is hardnekkig. Als je ook maar de kleinste ruimte laat voor hoop, dan kom je er nooit meer vanaf. En als ze erachter komt dat je haar aan het lijntje hield zijn de rapen helemaal gaar. Hoe het ook klinkt, wees dus keihard. Dus wanneer je afspraakje de volgende keer om een nieuwe date vraagt, is dit exact wat je tegen haar zegt:

“Hee, ik ben toch niet geïnteresseerd. Je bent het gewoon niet voor mij, en ik wil geen nieuwe date.”

witness protection

Mocht het haar nu echt niet duidelijk zijn dat je geen relatie wil, dan kun je altijd nog van de (digitale) aardbodem verdwijnen. Dump je telefoon, wis al je social media. Neem plastische chirurgie. Verhuis naar Groenland. Vergeet je familie en vrienden en keer nooit meer terug. Gefeliciteerd, je bent nu officieel van je slechte date af!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Dione de Graaff gebruikt haar twee prachtige troeven om kijkers te trekken bij de Avondetappe (foto!)

Dionne de Graaff doet een dappere poging om de kijkcijfers van de Avondetappe te redden, want die zijn niet al te best. 

Jaimie Vaes schokt internet met gloeiend hete foto’s zonder topje

Jaimie Vaes weet iedereen te schokken met haar nieuwe post op social media. Daar heeft ze namelijk bijna geen kleding meer aan!

Romy Monteiro raakt haar topje bijna kwijt aan de rand van zwembad (foto!)

Romy Monteiro is even heerlijk aan het genieten van de rust aan het zwembad, maar dat pakt toch even anders uit dan verwacht.