Daten in d********e: Iris Hond gaat op zoek naar man

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Iris Hond Datingshow 12 Dates

32-jarige pianiste zoekt vanaf vanavond naar de ware met datingshow Iris en de 12 Dates.

Iris Hond mag dan misschien niet heel erg bekend zijn bij het grote publiek, maar een interessante vrouw is het zeker! De 32-jarige brunette werd op jonge leeftijd in een gastgezin gezet, om zo dichter bij haar muziekacademie te kunnen wonen. Omdat het, zacht uitgedrukt, niet al te lekker liep bij dat gastgezin, besloot Iris op 14-jarige leeftijd weg te lopen. Ze leefde een tijd op straat, en kwam daar de gekste, maar ook meest unieke figuren tegen. Aan levenservaring geen gebrek dus!

Iris en de 12 Dates

Inmiddels heeft de getalenteerde brunette wél gewoon een dak boven haar hoofd, en een succesvolle carrière als pianiste. Maar er mist toch nog iets: een man in haar leven! Daarom kwam de vraag van Net5, of ze interesse had in een eigen datingshow, precies op het goede moment. We moeten er wel even bijzeggen dat Fajah Lourens eigenlijk eerste keus was voor de vrouwenzender. De opzet van het programma is dat psychologen een uitgebreide analyse maken van de dates, om op die manier een beter inzicht te geven in de keuzes die gemaakt worden, of juist gemaakt moeten worden. Fajah had geen zin om op psychisch vlak doorgelicht te worden, dus kwamen ze bij Iris uit. Die zei dankbaar ja. Past ook wel bij haar, gewoon doen.

Geen idee wat die psychologen allemaal gaan vinden, maar Iris is natuurlijk geen doorsnee dame. Bloedmooi, wel met een aparte achtergrond. Veel mannen zullen haar in eerste instantie super interessant vinden, maar we vrezen dat lang niet elk dekseltje op dit potje past. Het schijnt dat ze zelfs met een Afrikaanse prins op date is geweest…

Laatste nieuws

Foto: Suzanne Schulting laat zich afknellen in super strak topje

Suzanne Schulting heeft altijd super goed door welke outfits haar lichaam echt een plezier doen. Zo ook deze keer met dit strakke topje. 

Foto: Beeldschone actrice Carré Albers knalt bijna uit haar topje in speedboot

De beeldschone actrice Carré Albers heeft een foto geplaatst waar ze bijna spijt van kreeg. De knappe actrice knalt bijna uit haar topje. 

Video: Merel Ek schaamt zich dood na pikant filmpje bij Vandaag Inside

Merel Ek wordt weer heerlijk op de hak genomen door de heren van Vandaag Inside. Merel begint zich sterk af te vragen wat ze nog bij het programma doet.