Daten in d********e: Iris Hond gaat op zoek naar man

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Iris Hond Datingshow 12 Dates

32-jarige pianiste zoekt vanaf vanavond naar de ware met datingshow Iris en de 12 Dates.

Iris Hond mag dan misschien niet heel erg bekend zijn bij het grote publiek, maar een interessante vrouw is het zeker! De 32-jarige brunette werd op jonge leeftijd in een gastgezin gezet, om zo dichter bij haar muziekacademie te kunnen wonen. Omdat het, zacht uitgedrukt, niet al te lekker liep bij dat gastgezin, besloot Iris op 14-jarige leeftijd weg te lopen. Ze leefde een tijd op straat, en kwam daar de gekste, maar ook meest unieke figuren tegen. Aan levenservaring geen gebrek dus!

Iris en de 12 Dates

Inmiddels heeft de getalenteerde brunette wél gewoon een dak boven haar hoofd, en een succesvolle carrière als pianiste. Maar er mist toch nog iets: een man in haar leven! Daarom kwam de vraag van Net5, of ze interesse had in een eigen datingshow, precies op het goede moment. We moeten er wel even bijzeggen dat Fajah Lourens eigenlijk eerste keus was voor de vrouwenzender. De opzet van het programma is dat psychologen een uitgebreide analyse maken van de dates, om op die manier een beter inzicht te geven in de keuzes die gemaakt worden, of juist gemaakt moeten worden. Fajah had geen zin om op psychisch vlak doorgelicht te worden, dus kwamen ze bij Iris uit. Die zei dankbaar ja. Past ook wel bij haar, gewoon doen.

Geen idee wat die psychologen allemaal gaan vinden, maar Iris is natuurlijk geen doorsnee dame. Bloedmooi, wel met een aparte achtergrond. Veel mannen zullen haar in eerste instantie super interessant vinden, maar we vrezen dat lang niet elk dekseltje op dit potje past. Het schijnt dat ze zelfs met een Afrikaanse prins op date is geweest…

Laatste nieuws

Foto: Mooie Amara Onwuka lijkt net door bliksem getroffen

Weervrouw Amara Onwuka lijkt zelf last te hebben gehad van moeizaam weer. Haar kapsel lijkt wel door de bliksem getroffen. 

Foto: Beeldschone Doutzen Kroes laat zich van allermooiste kant zien

Doutzen Kroes heeft vaak te maken met gemixte reacties online. De meeste mensen mogen haar gelukkig nog en voor hen heeft ze een verrassing. 

Video: Wild spelende Marieke Elsinga schudt heen en weer

Marieke Elsinga is momenteel aan het genieten van haar vrije dagen. Haar familie had echter hele andere plannen. 

Gerelateerde berichten