Kan Michael van Gerwen toch weer nummer 1 van wereld worden?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Michael van Gerwen is van zijn vertrouwde nummer één plek op de wereldranglijst gestoten! Kan de Nederlander het binnenkort weer goedmaken in de Premier League?

De wereldranglijst bij het darten, de order of merit, kijkt naar totaal prijzengeld en baseert daar zijn ‘ranking’ op. Omdat Michael van Gerwen er niet in slaagde het WK Darts te winnen, liep hij een enorme smak prijzengeld mis. Concurrent Gerwyn Price, die met overmacht de titel pakte, sprong in één klap 500.000 pond omhoog op de lijst. Daarmee stootte hij ‘MVG’ van de eerste plaats. Gelukkig mag Michael binnenkort meedoen aan de prestigieuze Premier League of Darts, waar hij Price kan ’terugpakken’.

Lees ook: WK Darts danseressen weten wel raad met aubergine

Premier League of Darts-deelnemers bekend

Michael van Gerwen is één van de gelukkige darters die mee mogen doen aan de Premier League of Darts, zo werd bekend na de finale van het WK. Hij is de enige Nederlander die zich kwalificeerde. Hij zal niet alleen nieuwe nummer één Gerwyn Price, maar ook nummer drie Peter Wright tegenkomen in het toernooi. Sportief kan hij daar sowieso revanche nemen! De Premier League is een wekelijkse competitie die langs grote Europese steden trekt. Het Rotterdamse Ahoy is de ‘vaste’ locatie voor (meestal twee) Nederlandse speeldagen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Michael van Gerwen (@mvg180)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Emma Wortelboer kleedt zich uit in nieuwe videoclip Snollebollekes

In de nieuwe videoclip van Snollebollekes trekt Emma Wortelboer haar shirt uit. De spontane presentatrice lijkt de camera's even vergeten. Vervolgens begint ze met haar shirt te zwaaien. Verder zijn er beelden van haar dat ze op tafel staat te dansen.

Foto: Schaatsster Joy Beune maakt volgers wild met leren topje

De verleidelijke schaatsster Joy Beune weet iedereen te verleiden met een nieuwe foto van haar ongelooflijk strakke leren topje. 

Hélène Hendriks maakt vrouwen wild met nieuwe foto in strak shirtje

Hélène Hendriks, dé voetbalvrouw van Nederland steelt regelmatig mannenharten, maar deze keer gaat ze voor haar vrouwelijke aanbidders!