Dankzij deze VVD-vrouwen heeft Mark Rutte zelf geen vriendin!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Na volgende week is er een grote kans dat Mark Rutte niet meer de leider van Nederland is. Maar Mark heeft al een idee wie hem gaat opvolgen. Volgens hem wordt de volgende premier een van de vrouwen uit de top 5 van de VVD. Die vrouwen zijn trouwens ook de reden dat Mark zelf geen vriendin kan vinden.

Voor een man die zijn praatjes altijd paraat heeft, is het Mark gek genoeg nooit gelukt om aan een vriendin te komen. Heeft hij dan geen behoefte aan een vrouw om zijn leven mee te delen? Misschien ook niet, want Mark dealt al elke dag met vier sterke vrouwen waar hij alles mee deelt. Je kan je voorstellen dat hij na zo’n lange dag helemaal geen behoefte meer heeft aan nog een vrouw. Waarschijnlijk zit Mark veel liever in zijn luie stoel met een drankje en wat goede muziek.

Lees ook: De zwoele praatjes van VVD kamerleden Bente en Dilan

 

View this post on Instagram

 

A post shared by VVD (@vvd)

De vrouwen van Mark

Mark Rutte hoeft helemaal geen vriendin. Voor steun en toeverlaat kan hij namelijk gewoon bij zijn VVD-vrouwen terecht. Autonome, niet-traditionele vrouwen waar we de komende maanden en jaren nog van gaan denken ‘wow, wat een energie en talent’. Dat is tenminste hoe Mark zijn vrouwen omschrijft. Maar waarvoor kan Mark nou precies bij zijn VVD-vrouwen terecht?

1. Tamara’s adviezen

Tamara van Ark is de rechterhand van Mark. Ze heeft dan ook zijn stem in the pocket de komende verkiezingen. En het is te zien waarom. Tamara is een sterke vrouw met een indrukwekkende carrière. Van wethouder, naar de sociale dienst, lid van de tweede kamer en uiteindelijk staatssecretaris. De volgende logische stap is dan ook minister-president. Met zo’n serieuze vrouw aan boord heeft Mark dus altijd een luisterend oor als hij met een lastige politieke situatie zit. Ook houdt Tamara van koken en bezoekt ze graag rommelmarkten, dus als Mark een keer een dagje eropuit wil kan hij met zijn nummer twee gezellig de rommelmarkten van Nederland afstruinen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tamara van Ark (@tamara_van_ark)

2. Borrelen met Sophie

Sophie Hermans is een vrolijke vrouw. Iemand die houdt van gezelligheid, maar af en toe een tikje ongeduldig kan zijn. Koffiedrinken, lunchen en borrelen doet ze graag. Als Mark dus een gezellig avondje tegemoet wilt gaan kan hij Sophie opbellen. Ook als hij zin heeft in een spelletje, daar is Sophie erg goed in. Ze deed namelijk mee aan De Slimste Mens en werd daar zelfs een keer de slimste van de dag.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sophie Hermans (@sophietmhermans)

3. Lachen met Bente

Bente Becker is de woman to watch. Binnen politiek Nederland is ze een favoriet als mogelijk opvolger van Mark. En het is te zien waarom. Ze is een harde werkster met een flinke dosis humor en sympathie. Ze is inhoudelijk sterk, maar erg eigenwijs. Iets wat ze zelf enorm toegeeft. Maar dat maakt wel dat ze een interessante vrouw is om een goed gesprek mee aan te gaan. En daar vult ze dan ook haar dagen mee, met vele gesprekken, interviews en debatten. Als Mark dus toe is aan een goed gesprek en een beetje lachen dan kan hij bij Bente aankloppen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by bentebecker (@bentebecker)

4. Ontspannen met Dilan

Dilan Yesilgöz is een van de rijzende sterren van de VVD. Deze vlotte dame houdt van praten en gezelligheid, maar staat haar mannetje wanneer nodig. Daarom is ze ook een van de vaste gezichten van de Facebook-ochtendshow van de VVD Koffie Met. Dilan is daarbij heel modern. Zo kon je haar laatst bekijken terwijl ze een videogame speelde op Twitch.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Sylvana IJsselmuiden omhelst Roxane Knetemann in ontzettend strak broekje

De knappe Sylvana IJsselmuiden heeft een andere hele knappe analiste aan de haak geslagen. En samen staan ze er verleidelijk op. 

Foto: Suzanne Schulting zet haar razend knappe zusje (21) in het zonnetje

Dat Suzanne Schulting een ongekende schoonheid is weten we onderhand allemaal, maar deze foto bewijst dat je zusje Jolien ook zéker niet wil missen... 

Foto: Zangeres Numidia poseert intiem met trio bekende vrouwen tijdens Het Perfecte Plaatje

Zangeres Numidia schittert tijdens haar deelname aan Het Perfecte Plaatje op Reis. Ze is tijdens dit programma wel héél close geworden met haar mede-kandidaten!