Danique Hosmar wordt in buitenlucht gefilmd met broek op haar knieën (video’s!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Influencer Danique Hosmar staat met haar benen wijd en heeft haar broek niet helemaal omhoog getrokken!

Onze bekende influenceer Danique Hosmar laat zich van onderen goed bekijken! Ze wordt namelijk gefilmd wanneer haar broek nog niet over haar knieën zit. Daardoor zien we ontzettend veel van de vormen van de beeldschone blondine.

Danique Hosmar deelt dat ze haar broek niet aan heeft

Influencer Danique Hosmar was laatst bezig met een fotoshoot voor een nieuw bedrijf die korte topjes en broekjes gaat verkopen die bedoeld zijn om in te zwemmen. Danique Hosmar is dan ook een prachtige blondine om foto’s van te maken. Door de looks die ze allemaal aanheeft kan je ook haar prachtige vormen bekijken. Maar dan laat ze onverwachts een video zien op haar Instagramkanaal dat ze achter de schermen toch wel erg veel lol heeft!

Ze probeert namelijk een strakke zwarte broek omhoog te tillen, maar het lukt Danique totaal niet. Ze is een beetje aan het springen om het omhoog te forceren, maar ze geeft het snel op. En dan staat ze daar met de broek halverwege! Dat is voor alle fans van de blondine natuurlijk een prachtig zicht. Ook vinden de volgers van de blondine natuurlijk erg leuk dat ze dit soort grappige beelden aan iedereen laat zien. Fans hopen dat ze in de toekomst nog veel meer van dit soort leuke beelden mogen bekijken.

Klik hier om zelf de video te bekijken!

Meer zien van Danique Hosmar

Wil jij nou meer zien van Danique Hosmar? Neem dan een kijkje op haar Instagrampagina! Hier plaatst ze video’s van zichzelf als ze sport, hardloopt of yoga aan het doen is. Ook komen er vaak mooie vakantiekiekjes voorbij en wat beelden uit het privéleven met bijvoorbeeld haar nog een beetje geheime vriend. Het is het zeker waard om even een kijkje te nemen! Vooral als je wat motivatie nodig hebt om te sporten, daarover geeft ze ook regelmatig tips.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Anna Nooshin heeft ineens gigantisch achterwerk in nietsverhullend jurkje (video)

Anna Nooshin weet haar volgers nog steeds te verbazen met haar knappe uiterlijk. Ze heeft een enorm achterwerk die onthuld wordt door haar prachtige jurk.

Volgers met stomheid geslagen: Roxy Dekker deelt intiem filmpje in auto met nieuwe vriend Koen

Roxy Dekker en Koen van Heest kunnen overduidelijk niet van elkaar afblijven. Zelfs niet als ze in de auto zitten!

Instagramkanaal van Hélène Hendriks nog steeds niet de oude na bizarre hack-poging

Hélène Hendriks werd onlangs gehackt! Haar kanaal is echter nog niet hersteld, en ziet er nogal vreemd uit...