Daniƫlle van de Donk doet van Persie na

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Daniƫlle van de Donk Nederland Turkije

Herinner je die magische WK-goal tegen Spanje nog? Deze lijkt er op. Maar dan iets slomer, niet met het hoofd, tegen een slechte keeper, in het altijd knusse Heerenveen. Verschil moet er wezen!

Let op je woorden

We weten het: je mĆ”g vrouwenvoetbal helemaal niet met mannenvoetbal vergelijken. Lacherig doen over vrouwenvoetbal is al helemaal uit den boze. Toch gaan we dat gewoon doen. Hadden ze maar niet moeten doen alsof deze EK-kwalificatiereeks een interessante aangelegenheid zou zijn. Een zware opgave zou het worden: stuk voor stuk ploegen die we volgens spelers en staf “echt niet mogen onderschatten”…

Nou, daar geloven we na die 7-0 tegen Estland, en de 3-0 van gisteravond tegen een werkelijk dramatisch Turkije natuurlijk helemaal niks meer van. Dit is nĆ©t zo interessant als het ‘grote’ Nederland tegen pak ‘m beet San Marino. Daar zijn we gisteravond, net als de miljoen andere kijkers, mooi ingetuind!

Van de Donk vs. Van Persie

Lichtpuntje van de avond: een lekker goaltje van DaniĆ«lle van de Donk, die volgens velen op die magische kopgoal van Robin van Persie tegen Spanje op het WK in BraziliĆ« leek. Kijk, in zo’n geval is het ineens wĆ©l okĆ© om te vergelijken! Dan doen wij dat ook: die van DaniĆ«lle was mooi, maar iets minder mooi dan die van Robin. Ɖn tegen een slechter team, in een minder belangrijke wedstrijd, en bovendien geen snoekduik. Maar mooi was ie wel. Check ‘m hieronder.

Daniƫlle scoort ook buiten veld

Dat uitgerekend DaniĆ«lle van de Donk ‘m maakt is ook leuk. De piepkleine middenvelder scoort niet vaak, al helemaal niet direct vanuit een hoge bal. Buiten het veld scoort ze wĆ©l geregeld trouwens! Wist je namelijk dat DaniĆ«lle een relatie heeft met Arsenal-ploeggenoot Beth Mead? Op de werkvloer zou zoiets ongehoord zijn, maar op de werkvloer zijn je collega’s niet stuk voor stuk topfitte vrouwen met sporttalent! Gelukkig maken ze daar in het vrouwenvoetbal niet zo’n probleem van. Wat dat betreft is de sport vĆ©Ć©l verder dan de mannentak…

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Blondine Delfine Stal (20) puilt aan voor- Ć©n achterkant uit haar piepkleine outfit (foto’s!)

Delfine Stal knalt met haar flinke rondingen aan alle kanten uit haar kleding. Ze heeft een enorm klein topje aan die haar rondingen maar net kan tegenhouden.

Kelly Piquet is vlak voor de GP van China in het verkeerde land met haar grote liefde (foto’s!)

Vlak voordat Verstappen in actie moet komen in China reist zijn grote liefde Kelly Piquet af naar het verkeerde land! Zullen ze wel op tijd zijn voor het raceweekend?!

Kletsnatte Jutta Leerdam laat ze schudden op afgelegen plek (video)

Jutta Leerdam is aan het hardlopen op een afgelegen plek en laat haar voorgevel even enorm op en neer stuiteren tot groot genoegen van haar volgers!