Daniëlle Oerlemans is geen spat veranderd op heerlijke foto in badkleding

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De oud-wielrenster Daniëlle Oerlemans verwent volgers met pikant kiekje in schaars geklede badkleding, want de beste vrouw viert haar verjaardag! 

Daniëlle Oerlemans ziet er weergaloos goed uit!

De blondine Daniëlle Oerlemans is 50 jaar geworden, en dat maakt ze bekend op haar Instagram-account met een verleidelijk kiekje. De oud-wielrenster had vroeger altijd al de grote droom om een groot gezin te stichten. We kunnen wel concluderen dat Daniëlle deze droom heeft waargemaakt met haar vier prachtige kinderen. Ondanks dat Daniëlle vier kinderen op deze wereld heeft gebracht, ziet de blondine er nog steeds onweerstaanbaar uit. In onderstand kiekje zie je Daniëlle helemaal in haar element op een lekker bootje ergens op een super zonnige plek. Ze straalt volledig van geluk, maar dat is ook héél begrijpelijk met zo’n prachtige omgeving om haar heen. Het kraakheldere zeewater, een heerlijke zonnetje en dan nog een lekker briesje die de warme temperaturen een stuk aangenamer maken. Het is Daniëlle van harte gegund, en super leuk om te zien dat de blondine het zo naar haar zin heeft! Wij wensen haar een hele fijne verjaardag toe en dat er nog heel wat jaren mogen volgen.

Lees ook: Wow: Dit is hoe Daniëlle Oerlemans er nu uitziet in badkleding

Daniëlle Oerlemans is geen spat veranderd!

De oud-wielrenster Daniëlle Oerlemans is ten opzichte van vroeger héél weinig veranderd! Hierboven hebben we uitgebreid kunnen zien hoe beeldig Daniëlle er op 50-jarige leeftijd uitziet. Maar om een vergelijking te maken hoe ze er ten opzichte van vroeger uitzag, hebben we een kiekje van uit de oude doos gevonden. En het is niet zomaar een normaal kiekje want ook vroeger wist Daniëlle al hoe ze haar kijkers moest verleiden. Op haar eerste foto ben je gelijk verkocht met haar prachtige blauwe ogen en de manier waarop ze de camera inkijkt, wauw! Bij haar Instagram-post vermeld Daniëlle dat ze niet zeker is wat ze met haar shirt deed, én moet er nu enorm hard om lachen. Het enige wat opvalt is dat haar kleur haar in de loop der jaren is veranderd. Zoals je kan zien was Daniëlle vroeger een brunette, maar dat is nu veranderd naar blonde haren. Verder kunnen we dus zeggen dat Daniëlle geen spat is veranderd!

Lees ook: Blonde Daniëlle laat kinderen achter voor Big Brother

Daniëlle en dochter doen heerlijk dansje op bar!

Als je 50 jaar wordt en je naam is ook nog eens Daniëlle Oerlemans, dan moet er flink gefeest worden ter ere van haar verjaardag. De blondine laat dit even op haar Instagram zien hoe dat in zijn werk gaat. Daniëlle staat namelijk met haar dochter heerlijke dansjes te doen, en dan niet op de dansvloer, maar gewoon zonder schaamte op de bar. De dames hebben super naar hun zin! Dat moet een bijzonder gevoel geven als je met je dochter zo je verjaardag kan vieren. Het geluk straalt ervan af en dat laat ze ook weten bij haar Instagram-post! Ze zegt: “Laten we altijd blijven dansen op de tafels want ik hou heel veel van je Fiene!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Model Isadee Jansen showt haar ongelofelijke lijf in badkleding

Het beeldschone model Isadee Jansen is niet weg van een verleidelijk fotootje. En dat laat ze met deze Instagram post maar weer eens goed zien. 

Foto: Romy Monteiro bewondert zichzelf in spiegel met ontzettend strak broekje

De knappe Romy Monteiro heeft een verschrikkelijk knap lichaam. Dat lijkt ze nu zelf ook door te hebben. 

Foto: Jade Anna beleeft oeps-momentje in bijna onzichtbare sportlegging

Jade Anna maakt er een wilde boel van tijdens haar sportsessie en in dit loeistrakke setje krijg je alle details mee...