Daniƫlle Oerlemans is geen spat veranderd op heerlijke foto in

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De oud-wielrenster DaniĆ«lle OerlemansĀ verwent volgers met kiekje in schaars geklede , want de beste vrouw viert haar verjaardag!Ā 

Daniƫlle Oerlemans ziet er weergaloos goed uit!

De blondine DaniĆ«lle Oerlemans is 50 jaar geworden, en dat maakt ze bekend op haar Instagram-account met een verleidelijk kiekje. De oud-wielrenster had vroeger altijd al de grote droom om een groot gezin te stichten. We kunnen wel concluderen dat DaniĆ«lle deze droom heeft waargemaakt met haar vier prachtige kinderen. Ondanks dat DaniĆ«lle vier kinderen op deze wereld heeft gebracht, ziet de blondine er nog steeds onweerstaanbaar uit. In onderstand kiekje zie je DaniĆ«lle helemaal in haar element op een lekker bootje ergens op een super zonnige plek. Ze straalt volledig van geluk, maar dat is ook hĆ©Ć©l begrijpelijk met zo’n prachtige omgeving om haar heen. Het kraakheldere zeewater, een heerlijke zonnetje en dan nog een lekker briesje die de warme temperaturen een stuk aangenamer maken. Het is DaniĆ«lle van harte gegund, en super leuk om te zien dat de blondine het zo naar haar zin heeft! Wij wensen haar een hele fijne verjaardag toe en dat er nog heel wat jaren mogen volgen.

Lees ook: Wow: Dit is hoe Daniƫlle Oerlemans er nu uitziet in

Daniƫlle Oerlemans is geen spat veranderd!

De oud-wielrenster Daniƫlle Oerlemans is ten opzichte van vroeger hƩƩl weinig veranderd! Hierboven hebben we uitgebreid kunnen zien hoe beeldig Daniƫlle er op 50-jarige leeftijd uitziet. Maar om een vergelijking te maken hoe ze er ten opzichte van vroeger uitzag, hebben we een kiekje van uit de oude doos gevonden. En het is niet zomaar een normaal kiekje want ook vroeger wist Daniƫlle al hoe ze haar kijkers moest verleiden. Op haar eerste foto ben je gelijk verkocht met haar prachtige blauwe ogen en de manier waarop ze de camera inkijkt, wauw! Bij haar Instagram-post vermeld Daniƫlle dat ze niet zeker is wat ze met haar shirt deed, Ʃn moet er nu enorm hard om lachen. Het enige wat opvalt is dat haar kleur haar in de loop der jaren is veranderd. Zoals je kan zien was Daniƫlle vroeger een brunette, maar dat is nu veranderd naar blonde haren. Verder kunnen we dus zeggen dat Daniƫlle geen spat is veranderd!

Lees ook:Ā Blonde DaniĆ«lle laat kinderen achter voor Big Brother

Daniƫlle en dochter doen heerlijk dansje op bar!

Als je 50 jaar wordt en je naam is ook nog eens DaniĆ«lle Oerlemans, dan moet er flink gefeest worden ter ere van haar verjaardag. De blondine laat dit even op haar Instagram zien hoe dat in zijn werk gaat. DaniĆ«lle staat namelijk met haar dochter heerlijke dansjes te doen, en dan niet op de dansvloer, maar gewoon zonder schaamte op de bar. De dames hebben super naar hun zin! Dat moet een bijzonder gevoel geven als je met je dochter zo je verjaardag kan vieren. Het geluk straalt ervan af en dat laat ze ook weten bij haar Instagram-post! Ze zegt: “Laten we altijd blijven dansen op de tafels want ik hou heel veel van je Fiene!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zƩƩr opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!

Video: Je gelooft nooit wat Roxy Dekker draagt in haar nieuwe videoclip

De videoclip van het nieuwe nummer van Roxy Dekker is uit. Roxy heeft een wel heel opvallende outfit aan in deze video!