Kies de Coupe: Nikkie Plessen heeft pony-paniek

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nikkie Plessen kon eindelijk weer naar de kapper, maar kwam tot ieders grote verbazing met een ietwat vreemde coupe op tv. Een experimentje, zei ze zelf. De volgende dag had ze alles weer zoals het ‘vroeger’ was. Geen pony-paniek! Het waren maar haarstukjes. Toch willen we graag nog even van jou weten met welk kapsel Nikkie Plessen het best te pruimen is.

[poll id=”28″]

Nu heel Nederland weer naar de kapper mag, is het belangrijk dat je niet meteen te ver gaat. Al die opgekropte kapsel-ideeën leken toen je nog aan je quarantine-wildgroei vast zat misschien een goed idee, maar zodra je eindelijk in de kappersstoel zit is het slimmer om voorlopig nog even op safe te spelen. Gek doen kan altijd later nog. Nikkie Plessen dacht daar heel anders over.

Lees ook: In de spotlight: Nikkie Plessen in Dragons’ Den

Nikkie Plessen heeft nieuw kapsel

Daar stond ze dan achter de desk van RTL Boulevard: Nikkie Plessen met een pony. Vooraf had ze haar Instagramvolgers nog om raad gevraagd. Pony: doen of niet? Ondanks de nagenoeg unanieme ‘NEE’ wilde ze het toch één aflevering live proberen. De kijker ging meteen los op Twitter. Had ze kunnen weten. De volgende dag was haar kapsel weer normaal. Hoe ze dat geflikt had? Haar experiment bleek een collectief van dure haarstukjes te zijn. Ze hoefde er dus niet eens wéér een schaar in laten zetten. Veel pony-paniek om niks dus.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door NIKKIE (Nikkie Plessen) (@nikkie_official) op

Nikkie Plessen zonder of met pony?

Aan jou de keuze: zie jij Nikkie Plessen het liefst met haar nieuwe post-corona coupe? Gedurfd, maar toch zonder risico. Een experimentje op z’n tijd moet kunnen toch? Of ben je een gewoontedier, en schiet je toch in de pony-paniek als je favoriete RTL Boulevard-presentatrice ineens onherkenbaar in beeld komt? Ga dan voor Nikkies klassieke coupe.

Laatste nieuws

Stralende Kim-Lian van der Meij deelt foto vanaf strand

Kim-Lian van der Meij is aan het genieten van de een welverdiende zonvakantie met haar gezin. Dit betekent heel veel zonnen, eten en zwemmen voor Kim-Lian.

Dit zijn de allermooiste foto’s van Waku Waku-presentatrice Sosha Duysker

Het was ooit een heel populair televisieprogramma, en nu is het terug: Waku Waku. De dierenquiz zal in een nieuwe jasje worden gepresenteerd door Sosha Duysker. Om de presentatrice wat beter te leren kennen zijn hier de allermooiste foto's van Sosha!

Foto: Stuiterende Dee van der Zeeuw maakt uitdagende bewegingen

Dee van der Zeeuw probeert graag nieuw speelgoed uit. Dankzij haar laatste aankoop stuitert ze met een rood hoofd door de woonkamer!

Gerelateerde berichten