Corona Cutie: Gaby Blaaser post voorlopig wat minder foto’s

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Slecht nieuws: we gaan voorlopig minder foto’s van Gaby Blaaser zien. Haar Instagramfoto-lot is verbonden aan het coronavirus. Klinkt als een spannende film, maar het is echt zo. Hoe sneller dat virus verslagen wordt, hoe eerder we weer dagelijks kunnen genieten van Gaby.

Ja, je leest het goed. Aandachtskoningin Gaby Blaaser herself heeft aangekondigd minder foto’s te gaan plaatsen op Instagram. Zo lang we in coronacrisis zitten althans. Volgens Gaby zijn mooie vrouwenfoto’s op Instagram momenteel even niet van levensbelang. Eh wat? Maar goed, het vinden van een coronavaccin was dus nog nooit zó belangrijk.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Gaby Blaaser (@gaby.blaaser) op

Lang leve de forumpagina’s!

Hebben wij even gelukt dat we een heel archief vol met foto’s van de door velen zo geliefde Gaby Blaaser paraat hebben, om deze barre tijden uit te zitten. Maar eerlijk is eerlijk: uiteindelijk willen we weer nieuwe kiekjes!

Bewegende beelden van Gaby Blaaser

Gelukkig is daar nog altijd een lichtpuntje aan het eind van de tunnel. Zo ook deze keer. Alhoewel we het voorlopig met wat minder foto’s van Gaby Blaaser moeten doen, worden we vanaf 20 mei wél weer verwend met bewegende beelden van de blondine. Dat is namelijk de dag dat de Nederlandse versie van de Bachelorette op Videoland komt te staan. Dat wordt smullen!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Bijna bijna bijna🌹 De Bachelorette vanaf 20mei🌹 @videolandonline

Een bericht gedeeld door Gaby Blaaser (@gaby.blaaser) op

Laatste nieuws

Yolanthe Cabau deelt schitterende foto in doorschijnende jurk

Yolanthe Cabau van Kasbergen heeft een hoop mooie foto's online staan. Maar haar nieuwste foto spant de kroon. 

Video: Anna Nooshin leidt volgers af met weinig verhullend topje

Anna Nooshin heeft weinig nodig om haar volgers af te kunnen leiden. Dat blijkt wel uit deze video op haar Instagram.

Foto: Dankzij deze beeldschone vrouw scoort Luuk de Jong ook thuis de winnende

Luuk de Jong is terug bij PSV en daar zijn de Eindhovenaren maar wat blij mee. Maar niet alleen in het stadion is Luuk geliefd, want thuis heeft hij ook een schoonheid wachten!

Gerelateerde berichten