Corona Cutie: Gaby Blaaser post voorlopig wat minder foto’s

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Slecht nieuws: we gaan voorlopig minder foto’s van Gaby Blaaser zien. Haar Instagramfoto-lot is verbonden aan het coronavirus. Klinkt als een spannende film, maar het is echt zo. Hoe sneller dat virus verslagen wordt, hoe eerder we weer dagelijks kunnen genieten van Gaby.

Ja, je leest het goed. Aandachtskoningin Gaby Blaaser herself heeft aangekondigd minder foto’s te gaan plaatsen op Instagram. Zo lang we in coronacrisis zitten althans. Volgens Gaby zijn mooie vrouwenfoto’s op Instagram momenteel even niet van levensbelang. Eh wat? Maar goed, het vinden van een coronavaccin was dus nog nooit zó belangrijk.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Gaby Blaaser (@gaby.blaaser) op

Lang leve de forumpagina’s!

Hebben wij even gelukt dat we een heel archief vol met foto’s van de door velen zo geliefde Gaby Blaaser paraat hebben, om deze barre tijden uit te zitten. Maar eerlijk is eerlijk: uiteindelijk willen we weer nieuwe kiekjes!

Bewegende beelden van Gaby Blaaser

Gelukkig is daar nog altijd een lichtpuntje aan het eind van de tunnel. Zo ook deze keer. Alhoewel we het voorlopig met wat minder foto’s van Gaby Blaaser moeten doen, worden we vanaf 20 mei wél weer verwend met bewegende beelden van de blondine. Dat is namelijk de dag dat de Nederlandse versie van de Bachelorette op Videoland komt te staan. Dat wordt smullen!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Bijna bijna bijna🌹 De Bachelorette vanaf 20mei🌹 @videolandonline

Een bericht gedeeld door Gaby Blaaser (@gaby.blaaser) op

Laatste nieuws

Foto: Dionne Stax op tv vervangen door deze knappe blondine

Dionne Stax is één van de knapste blonde presentatrices van Nederland. Helaas heeft Dionne sterke concurrentie van andere blondines. Zo is Dionne Stax nu officieel vervangen bij haar oude omroep..

Foto: Nicolette Kluijver presenteert Expeditie Robinson in gevaarlijk kort broekje

De opnames van het nieuwe seizoen Expeditie Robinson zijn weer in volle gang. Nicolette Kluijver deelt al regelmatig wat spannende foto's van het nieuwe seizoen. Het ziet er naar uit dat het bloedheet is op het eiland want Nicolette draagt wel hele korte broekjes!

Foto: Boerin Annemiek Koekoek maakt optimaal gebruik van lekkerste plekje in melkstal

Boerin Annemiek Koekoek heeft het bloedheet met deze zomerse temperaturen. Gelukkig is de boerin slim genoeg om de beste plekjes op te zoeken van de boerderij waar het lekker koel is. Zo kan Annemiek in haar hemdje toch nog een beetje werken in de warmte!

Gerelateerde berichten