Corona Cutie: Gaby Blaaser post voorlopig wat minder foto’s

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Slecht nieuws: we gaan voorlopig minder foto’s van Gaby Blaaser zien. Haar Instagramfoto-lot is verbonden aan het coronavirus. Klinkt als een spannende film, maar het is echt zo. Hoe sneller dat virus verslagen wordt, hoe eerder we weer dagelijks kunnen genieten van Gaby.

Ja, je leest het goed. Aandachtskoningin Gaby Blaaser herself heeft aangekondigd minder foto’s te gaan plaatsen op Instagram. Zo lang we in coronacrisis zitten althans. Volgens Gaby zijn mooie vrouwenfoto’s op Instagram momenteel even niet van levensbelang. Eh wat? Maar goed, het vinden van een coronavaccin was dus nog nooit zó belangrijk.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Gaby Blaaser (@gaby.blaaser) op

Lang leve de forumpagina’s!

Hebben wij even gelukt dat we een heel archief vol met foto’s van de door velen zo geliefde Gaby Blaaser paraat hebben, om deze barre tijden uit te zitten. Maar eerlijk is eerlijk: uiteindelijk willen we weer nieuwe kiekjes!

Bewegende beelden van Gaby Blaaser

Gelukkig is daar nog altijd een lichtpuntje aan het eind van de tunnel. Zo ook deze keer. Alhoewel we het voorlopig met wat minder foto’s van Gaby Blaaser moeten doen, worden we vanaf 20 mei wél weer verwend met bewegende beelden van de blondine. Dat is namelijk de dag dat de Nederlandse versie van de Bachelorette op Videoland komt te staan. Dat wordt smullen!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Bijna bijna bijna🌹 De Bachelorette vanaf 20mei🌹 @videolandonline

Een bericht gedeeld door Gaby Blaaser (@gaby.blaaser) op

Laatste nieuws

Foto: Nicolette Kluijver poseert in minuscuul bovenstukje op warm strand

Nicolette Kluijver verwent haar volgers met een kiekje vanaf het strand. Wat boft de presentatrice toch met een woonplaats zo dicht bij de zee. En wat boffen wij dat ze dit soort foto's dan weer met de wereld deelt!

Foto: Jutta Leerdam viert overwinning in extreem krap topje

Jutta Leerdam heeft wéér een heerlijke overwinning te pakken! Dit viert de blondine in ontzettend krap topje.

Foto: Davina Michelle neemt enorm risico met haar meest gewaagde outfit ooit

Davina Michelle trekt haar meest gewaagde jurkje uit de kast, en steelt de show bij de Top 40 awards van Qmusic!

Gerelateerde berichten