Corona Cutie: Gaby Blaaser post voorlopig wat minder foto’s

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Slecht nieuws: we gaan voorlopig minder foto’s van Gaby Blaaser zien. Haar Instagramfoto-lot is verbonden aan het coronavirus. Klinkt als een spannende film, maar het is echt zo. Hoe sneller dat virus verslagen wordt, hoe eerder we weer dagelijks kunnen genieten van Gaby.

Ja, je leest het goed. Aandachtskoningin Gaby Blaaser herself heeft aangekondigd minder foto’s te gaan plaatsen op Instagram. Zo lang we in coronacrisis zitten althans. Volgens Gaby zijn mooie vrouwenfoto’s op Instagram momenteel even niet van levensbelang. Eh wat? Maar goed, het vinden van een coronavaccin was dus nog nooit zó belangrijk.

Lang leve de forumpagina’s!

Hebben wij even gelukt dat we een heel archief vol met foto’s van de door velen zo geliefde Gaby Blaaser paraat hebben, om deze barre tijden uit te zitten. Maar eerlijk is eerlijk: uiteindelijk willen we weer nieuwe kiekjes!

Bewegende beelden van Gaby Blaaser

Gelukkig is daar nog altijd een lichtpuntje aan het eind van de tunnel. Zo ook deze keer. Alhoewel we het voorlopig met wat minder foto’s van Gaby Blaaser moeten doen, worden we vanaf 20 mei wél weer verwend met bewegende beelden van de blondine. Dat is namelijk de dag dat de Nederlandse versie van de Bachelorette op Videoland komt te staan. Dat wordt smullen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Deze bekende Nederlanders zitten stiekem in Eurovisie-clip ‘Europapa’ van Joost Klein

Joost Klein heeft eindelijk zijn nieuwe clip laten zien en die zit vol bekende koppen. Deze mensen doen allemaal mee. 

Quincy Promes vermaakt zich prima in Rusland: dit is zijn beeldschone nieuwe vriendin

Quincy Promes vliegt soms naar dubai om zijn vriendin, rapper Dreamdoll, te ontmoeten voor een paar wilde nachtjes.

Foto: Prachtige Kelly Piquet maakt Max Verstappen alvast warm in Bahrein

De seizoensstart van de F1 is in Bahrein. Kelly Piquet is aanwezig en max Verstappen geniet zo te zien met volle teugen.