Code Rood? Deze dames hebben sneeuwpret

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het sneeuwt als een bezetene in Nederland. Eindelijk weer tijd om sneeuwballen te gooien, sneeuwpoppen te bouwen en een hoop foto’s te maken in de sneeuwpret. 

Heel Nederland is bedenkt in een dikke laag sneeuw. En hoewel sommige liever binnen zitten met een warme kop chocolademelk, trekken anderen lekker de sneeuw in. Zo’n winter wonderland is het beste excuus om je Instagram feed een beetje op te pimpen. De volgende dames hebben flinke sneeuwpret.

Snowqueen Suzanne Schulting

Suzanne Schulting is al erg gewend aan al die koude temperaturen. Normaal bevindt ze zich al dag in, dag uit op het ijs. Sneeuw daar heeft ze iets minder mee, maar dat weerhoudt de schaatsster er niet van om even een foto te maken tussen de sneeuw.

Wester’s Winter wonderland

Handbalster Tess Wester besluit een ommetje te maken in een echt Winter landschap. Zonder handschoenen durft ze het aan zich in de kou te begeven. Ga alleen geen sneeuwballen gevecht aan met de handbalster. Met haar ruime ervaring in het gooien van ballen maakt niemand een schijn van kans.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tess Wester (@tessiewester)

Gaby Blaaser’s winter theetje

Gaby Blaaser laat zich niet kisten door de kou. Ze houdt zich warm met een lekker kopje kruidenthee. Misschien kan ze alleen beter een broek aantrekken, dat is toch een betere manier om warm te blijven.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gaby Blaaser (@gaby.blaaser)

Shelly Sterk genoeg om slee te trekken

Shelly Sterk doet haar naam eer aan. Over de ijzige weg trekt ze haar zoontje rond op een slee. Een uitstekende manier om je vrije dag te besteden. Aan haar glimlach te zien heeft moeder Shelly het gelukkig goed naar haar zin.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shelly Sterk (@shellysterk)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Yvonne Coldeweijer zet zichzelf in spotlight met superstrak shirtje

Yvonne Coldeweijer heeft weer eens iets gepost, maar deze keer niet over een bekend persoon. Nee, deze keer zet ze zichzelf in de schijnwerpers.

Video: Maan de Steenwinkel doet lekker dansje in nieuwe clip ‘Naar de Maan’

Maan danst er lekker wild op los. Dat moet ook wel, want ze wil van haar nieuwste videoclip wel een hit maken natuurlijk!

Foto: Chantal Janzen wordt in achterkant geknepen

Chantal Janzen deelde onlangs hét geheim voor een betere look. Al kwamen hier wel wat complicaties bij kijken..