Chatilla van Grinsven werpt hoge ogen in de Verraders

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Basketbalster Chatilla is een van de deelnemers aan het spannende RTL 4 programma de Verraders. Het ‘Wie is de Mol’-achtige programma zet een groep van ruim 18 bekende Nederlanders voor de uitdagende taak de drie verraders onder hen te vinden. De verraders vermoorden ondertussen elke nacht een deelnemer.

Chatilla van Grinsven heeft eind vorig jaar besloten een welverdiende sabbatical te nemen van de basketbalwereld. De 29-jarige Chatilla is namelijk al het grootste deel van haar leven bezig met de sport. Afgelopen najaar maakte ze de keuze om haar lichaam de nodige rust te gunnen. Nu gebruikt ze haar nieuw verkregen vrije tijd om andere dingen te kunnen doen. Zoals haar deelname aan De Verraders.

Lees ook: Hartkloppingen voor Barbara Sloesen bij De Verraders

Een leven na de sport

Op haar vijftiende tekende Chatilla al haar eerste professionele contract. Vanaf een erg jonge leeftijd is ze dus al betrokken in de wereld van de topsport. Ze heeft al vele jaren in het buitenland gewoond, gewerkt, gesport en gestudeerd. De topsporter had echt het idee wat tijd voor zichzelf nodig te hebben. Niet alleen lichamelijk, maar ook mentaal zat Chatilla er een beetje doorheen. Nu onderzoekt ze vooral het leven na de sport. En dat biedt een hoop leuke mogelijkheden, zoals deelnemen aan een televisie programma.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Chatilla van Grinsven (@chatilla32)

Haar sportieve achtergrond zal haar ongetwijfeld helpen in De Verraders, aangezien er een hoop opdrachten in het spel zitten, net zoals in Wie Is De Mol? het geval is. Gelukkig is de basketbalster nog steeds in vorm. Ze heeft een personal trainer die ervoor zorgt dat ze in topconditie blijft. Ook plant ze al een beetje haar return naar het basketbal. Ze hoopt komend najaar weer mee te kunnen spelen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Chatilla van Grinsven (@chatilla32)

Een eerste blik

Voorlopig heeft Chatilla het nog druk genoeg met haar deelname aan De Verraders. Daar zijn trouwens de allereerste beelden van vrij gegeven. En daar wordt de spanning gelijk hoog ingezet. Er wordt namelijk een moord beraamd. In de beelden kan je zien hoe presentator Tijl Beckand aan de groep bekende Nederlanders vraagt of ze aan een grote ronde tafel willen gaan zitten en hun ogen willen sluiten. Dan worden er uit de groep drie verraders gekozen die de andere spelers mogen vermoorden. De spelers kunnen zichzelf beschermen door op tijd de verraders te vinden en het spel uit te stemmen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by De Verraders (@deverraders_rtl)

Indrukwekkende groep deelnemers

Vorige week werden de laatste kandidaten bekend gemaakt en het is nogal een indrukwekkende groep. Van acteurs en presentatoren tot sporters, trainers en zelfs een goochelaar. De Verraders bestaat uit een diverse en vooral indrukwekkende groep bekende gezichten. Wie van hen de rest van de groep besluit te verraden blijft nog heel even geheim. Maar vanaf 13 Maart valt het programma wekelijks te zien op televisie. Hoe ver Chatilla het gaat schoppen is nog niet bekend, maar mocht ze er vroegtijdig uit vliegen, dan kan ze zich alvast focussen op haar basketbal comeback.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by De Verraders (@deverraders_rtl)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Emma Wortelboer kleedt zich uit in nieuwe videoclip Snollebollekes

In de nieuwe videoclip van Snollebollekes trekt Emma Wortelboer haar shirt uit. De spontane presentatrice lijkt de camera's even vergeten. Vervolgens begint ze met haar shirt te zwaaien. Verder zijn er beelden van haar dat ze op tafel staat te dansen.

Foto: Schaatsster Joy Beune maakt volgers wild met leren topje

De verleidelijke schaatsster Joy Beune weet iedereen te verleiden met een nieuwe foto van haar ongelooflijk strakke leren topje. 

Hélène Hendriks maakt vrouwen wild met nieuwe foto in strak shirtje

Hélène Hendriks, dé voetbalvrouw van Nederland steelt regelmatig mannenharten, maar deze keer gaat ze voor haar vrouwelijke aanbidders!