Chatilla van Grinsven krijgt kans om wc-flater goed te maken bij VI Vandaag

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Chatilla van Grinsven is terug van weggeweest. Na haar wc-flater van vorig jaar mag ze het goedmaken bij VI Vandaag.

Basketbalster Chatilla van Grinsven begint met goede moed aan het nieuwe seizoen van VI Vandaag waar zij een van de terugkerende tafeldames zal zijn. Maar wat ging er nou de vorige keer zo mis en waarom gaat het beruchte wc-moment deze keer niet gebeuren? Lees snel verder om erachter te komen!

Lees ook: Chatilla van Grinsven werpt hoge ogen in de Verraders

Chatilla laat even haar microfoon in het toilet vallen

Wat is er dan toch allemaal gebeurd met Chatilla? Nou, de vorige keer dat de beeldschone sporter aan tafel aanschoof met de mannen van VI maakte ze een kleine blunder. Een blunder die ongetwijfeld nog even aangehaald zal worden wanneer Chatilla aan tafel schuift als tafeldame bij VI Vandaag. Toen de prachtige basketbalster met de wilde krullen bij De Oranjezomer in de uitzending kwam ging het halverwege het programma niet helemaal goed. Toen ze naar de wc moest, liet Chatilla heel ongelukkig haar microfoon in het toilet vallen. Het is zo’n blunder waarvan je denkt dat die alleen in films en seroes gebeurt, maar af en toe komen dit soort ongelukjes toch echt voor. Gelukkig mocht het de pret niet drukken. “Ze zijn gelukkig waterproof” grapte Johan Derksen nog. De chemie tussen hem en Chatilla zat wel snor, waardoor ze nu nog een keer mag aanschuiven bij de heren in hun nieuwe programma. Het is te hopen dat ze deze keer haar microfoon iets beter in de gaten houdt in de reclameblokken.
Houdt Chatilla de focus op sport?

Hoewel Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp juist niet meer de volledig focus op sport willen hebben in hun programma, schuiven er toch wat sport gerelateerde mensen aan, op de praatstoel. Chatilla is daar een van. De heren hebben wel toegegeven dat ze flink door hun archief aan gasten hebben gebladerd en de mensen terug hebben gevraagd waar ze zelf de meeste klik mee hadden. Een aantal opvallende mensen komen echter niet terug, waaronder bijvoorbeeld Jan Boskamp. Dat zit hem onder andere in de nieuwe weg die de mannen in willen slaan. Voorlopig geen voetbalgasten aan tafel. Dan gaat het namelijk teveel op het oude lijken. En zeker Johan, die het schip momenteel bestuurt, ziet dat niet zo zitten.
Chatilla is knapste tafeldame op foto

Hoewel er flink wat leuke gasten op de lijst staan, is Chatilla nu al de knapste tafeldame die de heren erbij kunnen hebben. Fans van het illustere trio kijken dan ook reikhalzend uit naar het moment dat Chatilla haar intrede doet bij VI Vandaag. Het is al bekend dat de prachtige brunette meerdere keren te zien zal zijn als een terugkomende tafeldame, dus dat betekent veel goeds de komende tijd.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.

Video: Suzanne Schulting haalt nachtje door in ziekenhuis met vriend in haar bed

Suzanne Schulting heeft haar enkel gebroken en onderging een operatie, waardoor ze een nachtje in het ziekenhuis moest verblijven. Gelukkig was haar vriend bij haar in bed om haar gezelschap te houden!