Chantal slikt alles van Dylan Haegens

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Voordat Chantal Janzen een bezoekje ging brengen bij Youtuber Dylan Haegens, ging ze eerst even langs het nichtje van Nederlands beruchtste crimineel Willem Holleeder: Miljuschka Witzenhausen. Zij is de dochter van Astrid Holleeder, de zus van ‘de Neus’. De pyjama party van Chantal zou deze week dus plaatsvinden bij de voormalig presentatrice van TMF. In 2004 presenteerde zij het programma ‘ReAction’, toen nog samen met Renate Verbaan, en later zelfs nog met Nikki Plessen, Deze babe heeft echter haar pittige periode achter zich gelaten en is vertrokken naar het platteland. Daar woont ze in een enorme boerderij waar ze samen met d’r vriend geniet van hun beide grootste liefde: eten. Ja, liefde gaat door de maag. Miljuschka is daarom afgestapt van het schoonheidsideaal en gaf toe diep ongelukkig te zijn met een gewicht van 54 kilo. Nu weegt ze 75 kilo en dat betekent meer vlees om je aan vast te grijpen! Een échte mokkel.

https://www.instagram.com/p/B1i5_0WIUUT/

Speed-dating met dieren

Nadat het eten door Miljuschka werd geserveerd en er al verscheidene rode wijntjes achter de kiezen waren beland, presenteerde Chantal haar verassing voor Miljuschka. De bel ging en er stonden cavia’s voor de deur. Huh? Cavia’s? Ja, cavia’s. Die kleine, piepende en schattige haarballen. Miljuschka heeft namelijk een enorme boerderij, maar nog geen dieren, en daar wilde Chantal verandering in brengen. Zo stonden twee konijnen voor de deur toen de bel voor de tweede keer ging. De derde keer stond er een geit en de vierde keer een paard. Allemaal bleek het geen match te zijn met Miljuschka. Pas toen niet de voordeur, maar de achterdeur open ging, verscheen daar de match: kippen. Want, wat beter dan kippen past er nou bij een boerderij? En trouwens, het past ook wel goed bij Miljuschka, want zeg nou zelf, zij is toch ook een lekker kippetje?

De trots van Venray

Sowieso in Venray weet iedereen over wie je het hebt als je de naam ‘Dylan Haegens’ laat vallen. Dat is niet gek, want de 27-jarige YouTuber heeft 1,7 miljoen abonnees. Daar kun je dus een lekker broodje van op de plank leggen. Wat het schuift? Zo’n schamele 2 ton per jaar. Maar, zoals we gister gezien hebben in de aflevering van Chantals Pyjama Party is het wel keihard werken én zeven dagen in de week. Nu Dylan inmiddels dus de status heeft van een ‘BN’er’ kwam hij terecht op de radar van Chantal. Zo ging ze bij hem langs en kreeg ze een inkijkje in de dagelijkse wereld van een YouTuber.

https://www.instagram.com/p/B3r7FuIgNWj/

Dylan spuit in de mond van Chantal

Toen ’s avonds de pyjama werd aangetrokken – een tosti pyjama – stonden er ditmaal geen dieren voor de deur, maar half Venray. Waarom? Voor een Pyjama-Tosti-Party. Misschien wel de eerste en enige van de wereld. Binnen no-time waren er een paar tosti-ijzers geïnstalleerd. En wat hoort er bij een tosti? Juist, curry. En wie lust er curry? Chantal. Dylan kon het dus niet laten om de fles boven de mond van Chantal te hangen en er vervolgens een flinke kwak curry in te spuiten. Even keek Chantal ongemakkelijk, maar uiteindelijk slikte ze het zonder problemen door. Mét een glimlach.

https://www.instagram.com/p/BpMTI3LCeQm/

Laatste nieuws

Aanlokkelijke Jutta Leerdam toont trots haar nieuwe glimmertje

Jutta Leerdam is ontzettend blij met haar nieuwe medaille. En dat moet online natuurlijk wel even gevierd worden met een mooie foto.

Emma Heesters laat haar fans ontzettend diep naar binnen kijken

Zangeres Emma Heesters heeft met haar nieuwe video maar weer aangetoond dat ze meer kan dan alleen maar mooi zingen. 

Deze nieuwe beelden van House of the Dragon seizoen 2 dwingen fans nú al tot een keuze

De nieuwe trailer van seizoen 2 van House of the Dragon staat online. De vraag die centraal staat: Aan wiens kant sta jij dit seizoen?