Chantal Komt Werken, De Vooravond, Chateau Meiland of Wie is de Mol?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het nieuwe televisieseizoen is weer van start gegaan. Maar, welke van deze vier programma’s (en bijbehorende vrouwelijke presentatoren/deelnemers) is eigenlijk jouw favoriet?

[poll id=”55″]

De Vooravond – Fidan Ekiz

De Vooravond, gepresenteerd door de prachtige Fidan Ekiz en collega Renze Klamer, is de vervanger van het inmiddels gestopte DWDD. De Vooravond is dan ook het enige programma in dit lijstje dat splinternieuw is!

Lees ook: Fidan Ekiz in eerst aflevering De Vooravond

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Renze Klamer (@renzeklamer) op

Chantal Komt Werken

Chantal Janzen is inmiddels toch wel de koningin van RTL4 te noemen. Het maakt dan ook vrij weinig uit wat ze produceert: het scoort hoogstwaarschijnlijk toch wel. Zo ook haar programma Chantal Komt Werken, waarin ze de meest uiteenlopende beroepen een keer uitprobeert.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) op

Chateau Meiland

Net als Chantal Komt Werken, is ook Chateau Meiland deze week weer van start gegaan. Het programma, waarin Maxime Meiland toch wel de vrouwelijke hoofdrol vertolkt, heeft dit jaar echter niet één, maar twee afleveringen per week. Dat wordt dus een dubbele dosis drama, hysterie en Maxime, moeder Erica, en Montana Meiland!

Lees ook: Mama Meiland gaat dochter Maxime Meiland achterna

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Chateau Marillaux (@chateaumeiland) op

Wie is de Mol?

Tot slot is daar nog Wie is de Mol?. Ook dit programma keert namelijk zeer binnenkort weer terug op de buis. Het is echter nog niet officieel bekend welke bekende Nederlanders aan dit jubileumjaar van de show zullen gaan meedoen. Nu durven we wel met 99,9% zekerheid te zeggen dat oud-deelneemsters als Nikkie de Jager en Tina de Bruin hun herintrede zullen gaan maken!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Wie is de Mol? (@wieisdemol.avrotros) op

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Juultje Tieleman drukt troeven naar voren in strak badpak

Juultje Tieleman verwent haar volgers opnieuw met een uiterst pikante video via Instagram. De blondine laat zien wat ze in huis heeft!

Foto: Iris Enthoven wint dankzij deze gewaagde outfit tóch nog prijs op RadioRing Gala

Influencer Iris Enthoven was te gast bij het RadioRing Gala van dit jaar. Ze won dankzij haar heerlijke outfitje een hele bijzondere prijs...

Foto: Marijn Kuipers showt lijf in zéér uitdagend setje voor Valentijnsdag

Marijn Kuipers is klaar voor Valentijnsdag! De man die haar in dit setje in de slaapkamer aantreft is een echte mazzelaar!