Chantal Komt Werken, De Vooravond, Chateau Meiland of Wie is de Mol?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het nieuwe televisieseizoen is weer van start gegaan. Maar, welke van deze vier programma’s (en bijbehorende vrouwelijke presentatoren/deelnemers) is eigenlijk jouw favoriet?

[poll id=”55″]

De Vooravond – Fidan Ekiz

De Vooravond, gepresenteerd door de prachtige Fidan Ekiz en collega Renze Klamer, is de vervanger van het inmiddels gestopte DWDD. De Vooravond is dan ook het enige programma in dit lijstje dat splinternieuw is!

Lees ook: Fidan Ekiz in eerst aflevering De Vooravond

Chantal Komt Werken

Chantal Janzen is inmiddels toch wel de koningin van RTL4 te noemen. Het maakt dan ook vrij weinig uit wat ze produceert: het scoort hoogstwaarschijnlijk toch wel. Zo ook haar programma Chantal Komt Werken, waarin ze de meest uiteenlopende beroepen een keer uitprobeert.

Chateau Meiland

Net als Chantal Komt Werken, is ook Chateau Meiland deze week weer van start gegaan. Het programma, waarin Maxime Meiland toch wel de vrouwelijke hoofdrol vertolkt, heeft dit jaar echter niet één, maar twee afleveringen per week. Dat wordt dus een dubbele dosis drama, hysterie en Maxime, moeder Erica, en Montana Meiland!

Lees ook: Mama Meiland gaat dochter Maxime Meiland achterna

Wie is de Mol?

Tot slot is daar nog Wie is de Mol?. Ook dit programma keert namelijk zeer binnenkort weer terug op de buis. Het is echter nog niet officieel bekend welke bekende Nederlanders aan dit jubileumjaar van de show zullen gaan meedoen. Nu durven we wel met 99,9% zekerheid te zeggen dat oud-deelneemsters als Nikkie de Jager en Tina de Bruin hun herintrede zullen gaan maken!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Deze bekende Nederlanders zitten stiekem in Eurovisie-clip ‘Europapa’ van Joost Klein

Joost Klein heeft eindelijk zijn nieuwe clip laten zien en die zit vol bekende koppen. Deze mensen doen allemaal mee. 

Quincy Promes vermaakt zich prima in Rusland: dit is zijn beeldschone nieuwe vriendin

Quincy Promes vliegt soms naar dubai om zijn vriendin, rapper Dreamdoll, te ontmoeten voor een paar wilde nachtjes.

Foto: Prachtige Kelly Piquet maakt Max Verstappen alvast warm in Bahrein

De seizoensstart van de F1 is in Bahrein. Kelly Piquet is aanwezig en max Verstappen geniet zo te zien met volle teugen.