Chantal Komt Werken, De Vooravond, Chateau Meiland of Wie is de Mol?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het nieuwe televisieseizoen is weer van start gegaan. Maar, welke van deze vier programma’s (en bijbehorende vrouwelijke presentatoren/deelnemers) is eigenlijk jouw favoriet?

[poll id=”55″]

De Vooravond – Fidan Ekiz

De Vooravond, gepresenteerd door de prachtige Fidan Ekiz en collega Renze Klamer, is de vervanger van het inmiddels gestopte DWDD. De Vooravond is dan ook het enige programma in dit lijstje dat splinternieuw is!

Lees ook: Fidan Ekiz in eerst aflevering De Vooravond

Chantal Komt Werken

Chantal Janzen is inmiddels toch wel de koningin van RTL4 te noemen. Het maakt dan ook vrij weinig uit wat ze produceert: het scoort hoogstwaarschijnlijk toch wel. Zo ook haar programma Chantal Komt Werken, waarin ze de meest uiteenlopende beroepen een keer uitprobeert.

Chateau Meiland

Net als Chantal Komt Werken, is ook Chateau Meiland deze week weer van start gegaan. Het programma, waarin Maxime Meiland toch wel de vrouwelijke hoofdrol vertolkt, heeft dit jaar echter niet één, maar twee afleveringen per week. Dat wordt dus een dubbele dosis drama, hysterie en Maxime, moeder Erica, en Montana Meiland!

Lees ook: Mama Meiland gaat dochter Maxime Meiland achterna

Wie is de Mol?

Tot slot is daar nog Wie is de Mol?. Ook dit programma keert namelijk zeer binnenkort weer terug op de buis. Het is echter nog niet officieel bekend welke bekende Nederlanders aan dit jubileumjaar van de show zullen gaan meedoen. Nu durven we wel met 99,9% zekerheid te zeggen dat oud-deelneemsters als Nikkie de Jager en Tina de Bruin hun herintrede zullen gaan maken!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Model Sylvia Geersen heeft er de kracht niet meer voor: “Ik kan het niet”

De knappe Sylvia Geersen is helemaal uitgeput. Ze heeft totaal geen kracht meer en kan het allemaal niet meer aan. Wat is er toch allemaal aan de hand?

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.