Chantal Janzen wint met overmacht van Gaby Blaaser

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ze vochten aan tafel bij Beau al een mooie ‘battle’ uit, maar ook op Mannenzaken.nl ‘clashten’ Chantal Janzen en Gaby Blaaser met elkaar in een ouderwetse Battle of the Babes. Wie staat er overeind nu het stof is neergedaald?

We noemden Chantal Janzen en Gaby Blaaser bij voorbaat ‘aan elkaar ’. Daar zaten we even flink mis! Chantal Janzen heeft deze Battle namelijk met overmacht gewonnen. De uitslag leest als een balbezit-statistiekje tijdens een Champions League-wedstrijd van het oude tiki-taka-Barcelona: zo’n 80% van de stemmen gingen naar Chantal, Gaby werd zoekgetikt en kon slechts 20% van de stemmers overtuigen.

Lees ook: Bachelorette Gaby wil andere kant laten zien

Echt vs. Nep?

Je vraagt je af waar deze enorme kloof vandaan komt. We vrezen dat deze Battle op imago beslist is. Chantal is echt, Gaby is nep. De Nederlandse kijker smult van Chantal, en volgens Gaby vindt men haar arrogant en oppervlakkig. Aan tafel bij Beau zagen we twee vrouwen die elkaar qua uiterlijk niet veel ontlopen. Maar Chantal Janzen is wat publieke opinie betreft gewoon iets verder dan Gaby Blaaser.

Bachelorette Gaby Blaaser start charme-offensief

Gaby hoopt daar, zoals ze ook aan tafel bij Beau zei, verandering in te brengen met haar optreden in De Bachelorette. Daar gaan we kennismaken met de échte Gaby. Misschien dat we deze Battle na de datingshow dan nog een keer overdoen. Want iedereen, ook Gaby Blaaser, verdient natuurlijk een tweede kans.

[poll id=”29″]

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sterre van Woudenberg breekt eindelijk door in The Passion, maar wie is deze beeldschone actrice eigenlijk?

In The Passion zien we allemaal de jonge actrice Sterre van Woudenberg. Maar wat weten we allemaal van deze getalenteerde actrice?

Video: Drama bij ‘De Bachelor’, Paul en Rien zoenen al in vijfde aflevering met meerdere deelneemsters!

Bachelors Paul en Rien nemen het er flink van tijdens het nieuwe seizoen. In de vijfde aflevering zoenen ze allebei al met meerdere deelneemsters! Dit zal voor heel wat drama gaan zorgen...

Model Sylvia Geersen heeft er de kracht niet meer voor: “Ik kan het niet”

De knappe Sylvia Geersen is helemaal uitgeput. Ze heeft totaal geen kracht meer en kan het allemaal niet meer aan. Wat is er toch allemaal aan de hand?