Chantal Janzen wint met overmacht van Gaby Blaaser

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ze vochten aan tafel bij Beau al een mooie ‘battle’ uit, maar ook op Mannenzaken.nl ‘clashten’ Chantal Janzen en Gaby Blaaser met elkaar in een ouderwetse Battle of the Babes. Wie staat er overeind nu het stof is neergedaald?

We noemden Chantal Janzen en Gaby Blaaser bij voorbaat ‘aan elkaar gewaagd’. Daar zaten we even flink mis! Chantal Janzen heeft deze Battle namelijk met overmacht gewonnen. De uitslag leest als een balbezit-statistiekje tijdens een Champions League-wedstrijd van het oude tiki-taka-Barcelona: zo’n 80% van de stemmen gingen naar Chantal, Gaby werd zoekgetikt en kon slechts 20% van de stemmers overtuigen.

Lees ook: Bachelorette Gaby wil andere kant laten zien

Echt vs. Nep?

Je vraagt je af waar deze enorme kloof vandaan komt. We vrezen dat deze Battle op imago beslist is. Chantal is echt, Gaby is nep. De Nederlandse kijker smult van Chantal, en volgens Gaby vindt men haar arrogant en oppervlakkig. Aan tafel bij Beau zagen we twee vrouwen die elkaar qua uiterlijk niet veel ontlopen. Maar Chantal Janzen is wat publieke opinie betreft gewoon iets verder dan Gaby Blaaser.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) op

Bachelorette Gaby Blaaser start charme-offensief

Gaby hoopt daar, zoals ze ook aan tafel bij Beau zei, verandering in te brengen met haar optreden in De Bachelorette. Daar gaan we kennismaken met de échte Gaby. Misschien dat we deze Battle na de datingshow dan nog een keer overdoen. Want iedereen, ook Gaby Blaaser, verdient natuurlijk een tweede kans.

[poll id=”29″]

Laatste nieuws

Foto: Hijgende Bridget Maasland bereikt hoogtepunt tijdens vakantie

Bridget Maasland heeft op haar vakantie in Denemarken een klein beetje last van hoogtevrees. Maar gelukkig maakt Estevana Polman de reis goed. 

Foto: Dionne Stax zet zichzelf voor schut achter de schermen bij tv-programma Aria

Dionne Stax weet zichzelf goed voor schut te zetten achter de schermen bij Aria. Gelukkig kan ze er zelf nog om lachen.

Foto: Romy Monteiro deelt betoverend kiekje van doorschijnende galajurk

De prachtige Romy Monteiro moest helaas haar eerste Amsterdamse Pride missen vanwege deze betoverende galajurk. 

Gerelateerde berichten