Chantal Janzen wil Elise Schaap als babysitter

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Dat Elise Schaap de nieuwe koningin van de typetjes is dat heeft ze ondertussen wel bewezen bij De TV Kantine. Maar ze is zo goed, dat ze Chantal Janzen best wel een dagje over zou kunnen nemen. Dan heeft die arme Chantal ook weer een dagje vrij.

Chantal Janzen is een van de vele typetjes die ze uit de kast kan halen. Dat is op zich wel weer grappig, aangezien Chantal zelf nu ook een aantal typetjes doet in het Tv-programma. Chantal vindt Elise Schaap dat zo goed doen, dat ze het liefste Elise een dagje op haar kids laat passen.

Lees ook: Chantal Janzen achter de schermen bij TV Kantine: “Ik doe het in m’n broek”

Kinderen instoppen

Superhandig natuurlijk zo’n getalenteerde dubbelganger. Als Chantal zelf aan het werk is kan Elise thuis voor de kinderen zorgen. Nu kan Chantal gewoon Elise mee naar huis vragen om voor de kinderen te zorgen. Van voorlezen, tot voor ze zingen, instoppen in bed, de opties zijn eindeloos. Met Elise bij haar thuis kan Chantal als vanouds een avond het Nederlandse nachtleven weer op stelten zetten, als alles weer open mag natuurlijk.

Zonnig genieten

Elise neemt tussen de bedrijven door ook genoeg tijd voor zichzelf. Zo is de actrice enorm blij met het aankomende lenteweer. Dan kan ze namelijk weer in haar eigen tuintje ontspannen. Dat heeft ze dan ook wel verdiend. Als je de hele tijd in de huid kruipt van allerlei bekende mensen, dan is het goed om eens in de zoveel tijd een beetje Me Time op te nemen, voordat je jezelf kwijt raakt in alle typetjes.

Never go Full Elise Schaap

Misschien is het een idee om Chantal binnenkort het typetje ‘Elise Schaap’ maar te geven. Mocht het Elise dan allemaal te veel worden met al die verschillende rollen die ze week in, week uit moet vertolken dan kan Chantal, als Elise, gewoon inspringen. Net zoals Elise dan inspringt bij het verzorgen van Chantal’s kinderen. Het risico is wel dat het dan al snel een heel verwarrende situatie gaat worden. Elise die Chantal speelt die Elise speelt. Een soort Nederlandse Tropic Thunder.

beroepsgeheim

Al vanaf 2009 kruipen Carlo Boszhard, Irene Moors en sinds de laatste seizoenen Elise Schaap in de huid van bekende Nederlanders. De typetjes zijn soms zo bizar goed, dat ze niet van echt te onderscheiden zijn, zoals bij Elise en Chantal. Hoe al die typetjes tot stand komen is een van de best bewaarde geheimen van Medialand. Tot de afgelopen aflevering van De TV Kantine dan. Toen kreeg iedereen een uitgebreid kijkje achter de schermen.

Natuurlijk mag Elise als een van de eerste vertellen over haar voorbereidingen voor het programma. Ze is vaak wat eerder op set als het om een nieuw typetje gaat. „Ik krijg een kaak, een kin, een neus en lippen. En echt héél goed haar”, vertelt ze. Ook neptanden, wenkbrauwen en meer wordt uit de kast getrokken om haar zoveel mogelijk op haar typetje te laten lijken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.

Video: Suzanne Schulting haalt nachtje door in ziekenhuis met vriend in haar bed

Suzanne Schulting heeft haar enkel gebroken en onderging een operatie, waardoor ze een nachtje in het ziekenhuis moest verblijven. Gelukkig was haar vriend bij haar in bed om haar gezelschap te houden!