Chantal vs. Wendy nog lang niet klaar

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het botert al het hele jaar niet tussen Chantal Janzen en Wendy van Dijk. En tegen het einde van het jaar besluit Chantal deze bitchfight even naar een hoger plan te tillen door te ‘suggereren’ dat Wendy van Dijk een cocaïneverslaving heeft. 

In Chantals blad &C van januari staat een interview met Wendy van Dijk over haar cocaïneverslaving. Nee, niet díe Wendy van Dijk, maar een willekeurige andere vrouw. Ze heet, heel toevallig, hetzelfde als de SBS6-presentatrice. Chantal en de redactie van &C hadden er niet bij stilgestaan dat bij het persbericht rondom de release van het tijdschrift verwarring op kon leveren. Heel opmerkelijk ook, dat mensen bij het lezen van Wendy van Dijk (zonder dat hier begeleidend beeld bijgeleverd werd) meteen uitgaan van een beroemdheid…

Chantal en Wendy
Chantal en Wendy in betere tijden

Chantal vs. Wendy: typische vrouwenruzie

Vrouwen en ruzie maken… We willen niet generaliseren, maar we gaan even generaliseren. Vrouwen vechten anders dan mannen. In plaats van te zeggen dat je iemand niet mag, wordt er 3D schaak gespeeld met elkaar. Game of Thrones is er niets bij. Door steken onder water, boze blikken, geroddel en gekonkel worden conflicten uitgevochten.

Want Chantal was Wendy niet vergeten. Dat Wendy aangaf gehackt te zijn en dat ze zelf de tweets niet geliket had, deed er niet toe. Het liet haar niet los en ze broedde op wraak. Dat Chantal inmiddels door het stof is gegaan en dat ze haar excuses heeft gemaakt (en weer verwijderd van haar Insta) doet er niet toe. De dolk zit al diep in Wendy’s rug.

Chantal Janzen en Britt Dekker
Zit ook Wendy nu Opgezadeld met Britt Dekker? © Instagram

Titanenstrijd

Oké, dat is iets te kort door de bocht. Misschien is het weer een spelletje tussen de zenderbazen. Agressieve overnames, zoals Merel Westrik die RTL verliet en voor ‘vijand’ Net5 koos, zijn dus blijkbaar niet goed genoeg meer. En dus wordt de kijkcijferstrijd van de zenders buiten beeld uitgevochten door hun paradepaardjes.

De twee blonde kijkcijferkanonnen staan in de frontlinie de strijd te voeren voor hun zenderbazen. Met hun poten in de modder en gooien maar. Wanneer is het begonnen? Toen de twee blondines samen Janzen en Van Dijk presenteerden? Dat Wendy van Dijk liever naar Wendy van Dijk kijkt dan naar Chantal? Wilde Wendy haar coke niet wilde delen? Eiste Chantal de spotlight voor zichzelf op?

Niemand die het weet en ook al lijkt de strijdbijl begraven: het kan opeens weer opvlammen tussen deze twee ego’s. Chantals excuses maken de zaak nog niet over. Want wat nog altijd geldt: “Keep your friends close, but your enemies even closer.”

Laatste nieuws

Foto: Wijndrinkende Nikkie Plessen laat zien wat goed trekken is

Nikkie Plessen is altijd druk in de weer met haar eigen kledingmerk. Maar soms zit het niet zo lekker.

Foto: Anna Nooshin droomt van mond-op-mond met Kim Feenstra

Anna Nooshin kan de laatste tijd maar aan één ding denken en dat is mond-op-mond met de knappe Kim Feenstra.

Deze 4 beeldschone vrouwen maken Westworld seizoen 4 op HBO Max een must-watch

Westworld is terug van weggeweest! De fantastische sci-fi show keert weer terug naar HBO Max en dat betekent dat je van al deze mooie vrouwen mag genieten. 

Gerelateerde berichten