Chantal Janzen speelt internet uit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het is Chantal Janzen gelukt. Nadat ze ongeveer het hele RTL-repertoire als presentatrice al heeft opgeëist, probeert ze ook social media helemaal over te nemen. Inmiddels lijkt ze echter alwéér op zoek te kunnen gaan naar een hobby: Chantal Janzen heeft Instagram nu namelijk ook uitgespeeld met een ‘spin-off’ van alle corona-liederen van Nederlandse artiesten. 

Wanneer je als artiest niet naar een podium kunt gaan om op te treden, dan moet je het digital stage van deze tijd maar gebruiken. Dat bedenken we niet zelf natuurlijk: dat bewijzen de ontelbare corona-liedjes op het internet.

Je kunt bijna geen Nederlandse artiest meer vinden die géén wij-gaan-het-winnen-van-corona-want-wij-doen-het-met-elkaar-op-anderhalve-meter-afstand-liedjes het wereldwijde web opslingerde.

Chantal Janzen wint de sing-at-home-challenge

Want hoewel het einde van de coronacrisis nog lang niet in zicht is – de maatregelen van het kabinet zorgen ervoor dat er tot 1 juni 2020 geen evenement te bezoeken zal zijn – roept het ook creativiteit op bij mensen.

Zo zorgden Stef en Ayoub, bekend van het laatste seizoen van The Voice Of Hollandvoor een knap staaltje synchroonzingen, zorgden Nick en Simon er samen met de 3J’s ervoor dat Instagram nu ook bekend is met ‘de palingsound’ en zongen Susan en Freek hun volgers een hart onder de riem. En toen? Toen kwam Chantal Janzen.
Steun voor Marco Borsato

Of ja: Chantal kroop in de huid van haar alter-ego ‘Selfie’ om dit liedje te brengen. De oplettende luisteraar weet natuurlijk welk nummer ze gebruikte: Binnen van Marco Borsato.

Lees ook: Marco Borsato’s doldwaze fandagen

De situatie van de Italiaans-Nederlandse scheefschaatser heeft natuurlijk ook voldoende overeenkomsten met het liedje van Chantal. Of deze ‘cover’ ook meteen een steunbetuiging voor de van de sociale ladder gevallen zanger is? Chantal mag het weten…

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatssters Joy Beune en Robin Groot genieten van zon in strakke topjes (foto’s!)

Knappe teamgenotes Joy Beune en Robin Groot zijn erg aan het genieten van de zon en dragen dan ook flinterdunne shirtjes.

Foto: Wielrenster Puck Moonen spreidt benen om flinke bal pluis te aaien

Puck Moonen gooit zomaar de benen wijd. Je snapt dat haar volgers wild werden toen er op die plek een harige verrassing tevoorschijn kwam!

GTST-actrice Sophie Bouquet buigt over wastafel in superkort rokje (video’s!)

Sophie Bouquet laat iedereen goed naar binnen kijken in de badkamer!