Chantal Janzen ruilt met wereldster op vreemde foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Chantal Janzen heeft wel een heel komische ontdekking gedaan bij een foto die ze met haar Instagram volgers deelde! Blijkbaar is het van de presentatrice photoshop-waardig…

Chantal Janzen heeft waarschijnlijk hardop moeten lachen toen ze in de ochtend haar telefoon checkte. Ze herkende namelijk een foto die op haar Instagram tijdlijn verscheen. Daarvoor moest ze waarschijnlijk even diep in haar herinneringen graven, wel zo’n 10 jaar terug… Niet alleen Chantal zelf, maar ook haar volgers moesten even goed nadenken bij de foto die de presentatrice deelde. Het gaat om een foto van Chantal als haar personage Glinda in de musical Wicked. Dat is dus alweer een flinke tijd geleden, want van 2011 tot 2012 speelde Janzen in de Nederlandse Wicked. De musical was niet alleen in Nederland een groot succes, maar ook in andere delen van de wereld. Zelfs acht jaar voor Wicked met Chantal Janzen op verschillende Nederlandse podia verscheen, was de theater voorstelling al bekend in andere landen. De Engelse musical heeft zelfs drie Tony Awards gewonnen en wordt mede daarom binnenkort verfilmd. Dat nieuws zorgde voor een terugkerende verschijning van de foto van Chantal Janzen als Glinda, alleen dit keer was de foto nét iets anders…

Chantal Janzen spot zichzelf als Ariana in ‘nieuwe’ foto

Leuk zo’n ’throwback’ foto… maar waar het daadwerkelijk om gaat is de tweede foto in de Instagram post van Chantal Janzen. Zoals je ziet is het in principe dezelfde foto, maar dan met het hoofd van Ariana Grande erop. Eerder werd bekendgemaakt dat de Amerikaanse zangeres de rol van Glinda gaat vervullen in de nieuwe musicalfilm, maar zij is natuurlijk erg druk met andere dingen. Daarom leek het de makers van de film een goed idee om een oude foto van een van de ‘oude’ Glinda’s te pakken om die vervolgens te fotoshoppen. De musical heeft plaatsgevonden in meerdere landen, dus de makers hadden genoeg keuze uit foto’s van Glinda’s. Chantal Janzen is uiteindelijk de gelukkige geweest, want haar plaatje is uitgekozen. Blijkbaar kwam die het meest in de buurt van Ariana Grande, want haar armen, handen, vingers, oren en haren zijn allemaal niet gefotoshopt. In de foto hebben de makers ‘Ariana Grande, Wicked’ neergezet, wat de bewerkte foto natuurlijk extra komisch maakt. Ook haar taille is een stukje dunner gemaakt, want blijkbaar was die van Chantal Janzen net iets te dik voor de piepkleine Ariana Grande.
 Lees ook: Chantal Janzen laat opvallende pyjama zien op nieuwe foto

Chantal heeft nog een kleine boodschap voor Ariana Grande

Reageren doet de Nederlandse presentatrice natuurlijk op geheel eigen manier. Ze is er in ieder geval heel trots op dat ze de ‘body double’ van Ariana Grande mag zijn, maar vindt het vooral grappig. “En tja, waarom zou ons ut lijf van Ariana Grande nemen, as ge ook ut bove lijf van ons Sjetal kunt hebben. En die hed ut ook zó druk, ons . Ja tog, of nie dan.”, grapt ze onder de foto. Ook heeft Chantal nog een kleine boodschap voor Ariana Grande: “I am so sorry for my high left shoulder I have always been uneven because of my big rucksack in de brugklas👍🏼”. We hopen natuurlijk op een hilarische reactie terug van de Amerikaanse zangeres.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jada Borsato deelt zomerse foto met doorschijnende broek en omhoog kruipend truitje

Jada Borsato is helemaal klaar voor de zomer en laat de rest van Nederland meegenieten van haar heerlijke zomerse outfit. Ze heeft een prachtige doorschijnende broek aan en een piepklein topje!

Rico Verhoeven sleurt vriendin Naomy van Beem mee de natuur in en geniet er keihard van (foto’s)

Rico Verhoeven weet zijn vriendin Naomy van Beem mee te nemen in de natuur en hij geniet hier overduidelijk van!

Puck Moonen verpest foto van perfecte cappuccino met enorme modeflater (zien!)

Onze wielrenster Puck Moonen verbaasd iedereen met deze slechte keuze. De perfect gemaakte cappuccino kan de foto zelfs niet meer redden!