Chantal Janzen is Maxime Meiland en Fidan Ekiz te slim af

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Televisiekijkend Nederland heeft blijkbaar een enorme voorliefde voor Chantal Janzen

[poll id=”55″]

Chantal Janzen beter dan Maxime Meiland en Fidan Ekiz?

Vorige week stelden we je de vraag: ‘Welk televisieprogramma is jouw favoriet?’. Nou de stemmen zijn binnen hoor. De grote winnaar? Chantal komt werken. Geen enorme verrassing natuurlijk, maar wel geheel terecht. Daarmee verslaat de blondine collega tv-persoonlijkheden Maxime Meiland en Fidan Ekiz.

Maakt niet uit wat: Chantal Janzen doet het

Het maakt niet uit wat Chantal Janzen aanraakt: het verandert in goud. Chantal blijft slapen, Chantal komt werken, All Togerther Now en ga zo nog maar even door: het zijn stuk voor stuk succesvolle programma’s. Succesvolle programma’s waar Chantal Janzen de hoofdrol in speelt. Acteren, zingen, presenteren en heel Nederland aan het lachen krijgen: Chantal Janzen doet het.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) op

Laatste nieuws

Superstrakke Gaby Blaaser laat zich van top tot teen filmen in sportpakje

Gaby Blaaser laat zien dat ze graag sport, maar wel in super strakke merk outfits die haar ondersteunen in vele squats, deadlifts en andere oefeningen. Maar de outfit doet nog meer voor deze athlete.

Foto: Marlijn Weerdenburg staat met rug tegen muur in zeer gewaagde jurk

Marlijn Weerdenburg mocht zingen in Het Concertgebouw in Amsterdam. Dat betekent dat Marlijn een mooie jurk moest aantrekken. De blondine heeft een prachtige galajurk uit de kast getrokken die zelfs een tikkeltje gewaagd is!

Foto: Maan de Steenwinkel heeft het zwaar op bloedheet strand

Maan de Steenwinkel heeft het enorm zwaar in de hitte. De altijd levenslustige Maan wil niet ‘gewoon een beetje leven’, maar moet het vanwege de verzengende hitte deze keer houden bij slechts een ‘beetje leven’.

Gerelateerde berichten