Celine Huijsmans wint radio-battle van Dionne Stax

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Vroeger bestonden ze nog niet echt, mooie radiovrouwen. Aangezien radio tegenwoordig ook een zeer visueel medium is, zien we dat veel van onze favoriete cameraverslaafde tv-vrouwen nu regelmatig uitstapjes maken in radioland. Niet alleen het oor, maar ook het oog wil wat. Presentators met een radiohoofd moeten langzamerhand plaats maken voor vrouwen als Dionne Stax en Celine Huijsmans. Wie van deze twee vrouwen is volgens jou het grootste radio-kijkcijferkanon?

Jullie favoriete radiovrouw is Celine Huijsmans! Met 62% van de stemmen verslaat ze Dionne Stax, die op 38% bleef steken. Deze blondines zijn bijna dagelijks op de radio te horen. Opvallend aan de uitslag is dat Celine Huijsmans als nieuwslezeres en sidekick slechts een klein radiorolletje heeft, terwijl Dionne Stax een volledige eigen show heeft!

Veronica Inside met Celine Huijsmans

Celine Huijsmans voelde zich niet te groot om als één van de leading ladies van SBS voor een bijrol aan te schuiven bij Veronica Inside op Radio Veronica. Wilfred Genee maakt er een echte mannenshow van. Dat Celine soms als ‘popje’ van de studio bij de discussie betrokken wordt deert de blondine niet. Sterker nog, ze staat als enige vrouw haar mannetje in de studio!

Stax & Toine met Dionne Stax

Dionne Stax maakte sinds haar vertrek bij het Journaal volgens velen een klein stapje terug. Tegenwoordig is ze weinig op tv, maar wél bijna elke dag op de radio. Haar programma met Toine van Peperstraten is een tikkeltje serieus (zeker vergeleken met Celines Veronica Inside), maar zeker de moeite waard om eens via kijkradio te volgen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Prinsessen Amalia en Alexia laten zich begluren tijdens zomers tripje (foto’s!)

De kans is groot dat we deze zomer regelmatig wat te zien krijgen van prinsessen Amalia en Alexia. Samen met hun ouders gaan ze op een zomers tripje dicht in de buurt.

Hélène Hendriks en Estavana Polman delen een innige kus achter de schermen bij De Oranjezomer (foto!)

Hélène Hendriks en Estavana Polman geven ons wel een heel uniek kijkje achter de schermen van De Oranjezomer met deze foto. 

Prachtige Robin Holzken laat in loszittend jurkje véél meer zien dan alleen haar nieuwe trouwring (foto!)

Robin Holzken, de bloedmooie vriendin van Bram Krikke, is nu de bloedmooie verloofde van Bram Krikke. En dat viert ze zo!