Celine Huijsmans laat volgers schrikken met foto op strand

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Celine Huijsmans maakt foto’s op het strand. En dat is best gevaarlijk, aangezien ze bijna de zee in waait. 

Presentatrice Celine Huismans houdt wel van een beetje uitdaging. Zo ging ze heerlijk het strand op om even uit te waaien, zelfs toen de windkracht zo sterk was dat ze bijna de zee in waaide. Voor Celine maakt dat niet uit. De waaghals durfde zonder pardon over het strand te rennen. Waar andere mensen lekker thuis blijven, voor de open haard, gaat Celine op avontuur. Het maakt van Celine wel een leuker soort vrouw dan de standaard. Met Celine weet je in ieder geval dat je wat gaat beleven als je met haar op stap gaat.

Lees ook: 3 foto’s die bewijzen dat Celine Huijsmans een grotere rol bij Radio Veronica verdient

Celine Huismans waait weg op wilde foto

Nu is het meestal wel leuk als Celine haar haren wat wilder staan. Maar dit zal niet helemaal de bedoeling zijn geweest. Door de wind waait het kapsel van Celine alle kanten op. De presentatrice ziet geen hand meer voor ogen. Daarbij wordt ze zelf om de haverklap omver geblazen. Ze trotseert weer en wind, letterlijk in dit geval, om haar rustgevende strandwandeling af te kunnen maken. Of die nog net zo’n rustgevend effect heeft als de bedoeling was, met dit weer, dat valt nog te bezien. Maar Celine geeft niet op. Als het aan haar ligt komt ze pas thuis als ze haar kilometers gehaald heeft. En dat kan nog een wilde tocht worden. Voor je het weet waait Celine in de oceaan en zie je haar nooit meer terug. En dat zou toch eeuwig zonde zijn.

Celine maakt de switch naar landschapsfotografie

Misschien dat dit gewoon een beste poging is om over te schakelen naar een andere carrière. Misschien heeft Celine het wel gehad met de radio. Al dat presenteren is natuurlijk ook niet zo spannend. Helemaal niet voor een waaghals als Celine. Zou het dan eindelijk tijd zijn om de overstap te maken naar landschapsfotografie. Iedereen weet dat Celine er geweldig uit ziet op de foto, maar wist je dat ze ook heel goed een foto kan maken. En dan vooral foto’s van onstuimige landschappen, zoals op het strand het geval was. Met gevaar voor eigen leven trekt Celine er op uit om de meest wilde en spannende foto’s te maken voor haar volgers.

Celine maakt flinke stappen

Je moet ook flink je best doen als je een wilde Celine bij wilt houden tijdens haar intensieve wandeling. Ze doet net alsof de wind haar helemaal niks doet en wandelt met een flinke pas door. Zonder pardon en zonder om te kijken marcheert Celine vooruit. Alles om zoveel mogelijk van de omgeving te kunnen zien tijdens haar wandeling. Het zou natuurlijk ook anders kunnen liggen. Misschien loopt Celine wel zo snel omdat ze bij thuis komst heerlijk aan de warme chocolademelk kan. Dus hoe sneller ze loopt, des te eerder ze thuis uit kan rusten. Wat dan ook het geval is, Celine loopt iedereen er uit.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Monica Geuze lacht zich rot terwijl vriend Kaj Gorgels bijna verdrinkt (video!)

Tijdens hun vakantie gaat Kaj Gorgels kopje onder in de zee. Monica Geuze kan er alleen maar om lachen.

In gehulde Roxy Dekker deelt heerlijke vakantiekiekjes vanaf zonnig bootje (foto’s!)

Roxy Dekker deelt een reeks aan vakantiefoto's en laat zichzelf helemaal zien terwijl ze op een bootje ligt! 

Katja Schuurman ontwerpt eigen spannende setjes en test ze zelf uit; dat levert deze heerlijke beelden op!

Katje Schuurman heeft een eigen lijn aan pittige setjes. Ze vind het dan ook leuk om ze zelf aan te doen en dat zorgt voor prachtige foto's!