Cecilia Adorée’s Tiffy was meest wijze GTST karakter

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Cecilia Adorée heeft Goede Tijden, Slechte Tijden verlaten. En dat is erg droevig nieuws. De actrice speelde de rol van Tiffany in de serie en eerlijk is eerlijk, dat was misschien wel het meest wijze personage wat GTST ooit heeft verzonnen.

Voor fans van de soapserie is het hoog tijd om de tissues erbij te pakken, want Goede Tijden, Slechte Tijden heeft een ster minder. En dan gaat het natuurlijk niet om Ferry Doedens, maar om Cecilia Adorée, die de rol van Tiffy Koster op zich nam. Daarmee is het fictieve Meerdijk wel een  bron van wijsheid kwijt, want Tiffy stond bekend om haar uitspraken.

Lees ook: ‘Cecilia Adorée samen met Ferry Doedens weg bij GTST’
Een wandelend gelukskoekje

In 2016 kwam ze voor het eerst de set van de bekende soapserie oplopen en al gauw werkte ze haar weg omhoog naar publieksfavoriet. Cecilla, bij fans beter bekend als Tiffy Koster, veroverde al gauw de harten van de kijkers. Helaas is het sprookje nu voorbij. Maar gelukkig blijven haar uitspraken voor altijd bestaan. Tiffy was namelijk een wandelend gelukskoekje met al haar wijze woorden. Gelukkig kan je die overzichtelijk allemaal nog eens bekijken.

Vermoedens blijken waar

Cecilia kijkt droevig, maar met opgeheven hoofd, terug op haar tijd als Tiffy. Ze is erg dankbaar dat ze de rol heeft mogen spelen en voelde zich compleet thuis in de rol. Er werd de laatste tijd al veel gespeculeerd of Tiffy de show zou verlaten. Het was al wel even bekend dat Lucas op reis zou gaan voor onbepaalde tijd en erover nadacht om Tiffy met hem mee te nemen. Maar Tiffy had juist kort daarvoor een hete nacht doorgebracht met de alcoholverslaafde politieagent Daan. Dat gaf natuurlijk genoeg reden om te denken dat Tiffy nog lang in de serie zou blijven. Niks is helaas minder waar en dus moest iedereen inderdaad afscheid nemen van Tiffy.
Wel deelt Cecilia nog even een leuk afscheidskiekje van haar en collega Ferry Doedens op de set. Het is verassend dat ze nog zo goed met elkaar op kunnen schieten. Ferry is namelijk de reden dat Cecilia nu ook de serie uit wordt geschreven. Waar Ferry de wereld van de opzoekt blijft Cecilia voorlopig nog haar pijlen richten op de acteerwereld.

Blik op de toekomst

Cecilia had met Tiffy haar eerste grote rol te pakken. In Nieuwe Tijden zette zij haar eerste voorzichtige stapjes in de acteerwereld. Direct na haar afstuderen deed ze auditie en meteen was ze bij iedereen favoriet. In het begin vond ze acteren heel eng, maar ondertussen heeft ze, dankzij haar rol als Tiffy, geleerd dat het vooral heel erg leuk kan zijn op set. Wat er hierna in het verschiet ligt voor de actrice weet ze nog niet, maar met haar talent en charisma zal ze hoogstwaarschijnlijk de nieuwe publieksfavoriet zijn in elke film of serie die ze aanpakt.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Model Sylvia Geersen heeft er de kracht niet meer voor: “Ik kan het niet”

De knappe Sylvia Geersen is helemaal uitgeput. Ze heeft totaal geen kracht meer en kan het allemaal niet meer aan. Wat is er toch allemaal aan de hand?

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.