Carolien Spoor legt haters het zwijgen op met deze foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Carolien Spoor heeft naar eigen zeggen sinds kort een nieuw familielid, een bokje genaamd Pierre de Bok! Op Instagram deelt de blondine een foto met haar nieuwe aanwinst. Al snel regent het reacties onder de foto, niet over haar nieuwe huisdier maar haar volgers denken dat Spoor weer zwanger is. Carolien slaat terug!

Carolien Spoor zwanger van derde kind

Actrice Carolien Spoor plaatste onlangs een opmerkelijk kiekje op Instagram. Een foto waardoor een aantal volgers dacht dat de actrice zwanger van haar derde kind zou zijn. En ja, dat is altijd een gevoelig onderwerp bij vrouwen, zo ook bij Carolien. Vooral in deze tijd zou dat ‘buikje’ dan ook gewoon uit coronakilo’s kunnen bestaan. Daar weten we alles van! Maar goed, terug naar Carolien. Carolien legde haar bodyshamende volgers het zwijgen op met een heerlijke foto!

Lees ook ZIEN: Yolanthe Cabau zorgt bij BEAU voor verbazing met foto’s op Instagram

Pikante foto als bewijs

De 33-jarige actrice is niet gediend van de reacties. “Ik vond het heftig om te lezen hoeveel mensen schaamteloos opmerkingen durven te maken.” Carolien zegt tevreden te zijn met haar lichaam. “Denk alsjeblieft 2 seconden na wat het doel van je opmerking is en of jij deze zelf zou waarderen.” Op Instagram plaatst de blondine een foto waarmee ze duidelijk wilt maken niet zwanger te zijn. Collega’s Anouk Hoogendijk, Liza Sips en Stijn Fransen reageren enthousiast onder de schaars geklede foto.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Marieke Elsinga geeft harig poesje flinke massage

Marieke Elsinga heeft erg veel last van jeuk. Maar ze is niet de enige. Gelukkig heeft Marieke daar wel iets op gevonden. 

Video: Rose Bertram gooit benen open en zakt diep naar de grond

Rose Bertram weet iedereen weer flink te vermaken met haar bizar goede foto's en video's. In een strak broekje gooit ze verleidelijk haar heupen los. 

Wendy van Dijk deelt privé foto’s van wilde vakantie

Je kent Wendy van Dijk vast van haar rol als Ushi of als presentatrice op SBS6. Hoe je haar niet kent is zo! Ze deelde onlangs allerlei foto's uit haar privé collectie. Die hadden ook wij niet zien aankomen!