Carolien Spoor legt haters het zwijgen op met deze foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Carolien Spoor heeft naar eigen zeggen sinds kort een nieuw familielid, een bokje genaamd Pierre de Bok! Op Instagram deelt de blondine een foto met haar nieuwe aanwinst. Al snel regent het reacties onder de foto, niet over haar nieuwe huisdier maar haar volgers denken dat Spoor weer zwanger is. Carolien slaat terug!

Carolien Spoor zwanger van derde kind

Actrice Carolien Spoor plaatste onlangs een opmerkelijk kiekje op Instagram. Een foto waardoor een aantal volgers dacht dat de actrice zwanger van haar derde kind zou zijn. En ja, dat is altijd een gevoelig onderwerp bij vrouwen, zo ook bij Carolien. Vooral in deze tijd zou dat ‘buikje’ dan ook gewoon uit coronakilo’s kunnen bestaan. Daar weten we alles van! Maar goed, terug naar Carolien. Carolien legde haar bodyshamende volgers het zwijgen op met een heerlijke foto!

Lees ook ZIEN: Yolanthe Cabau zorgt bij BEAU voor verbazing met foto’s op Instagram

Pikante foto als bewijs

De 33-jarige actrice is niet gediend van de reacties. “Ik vond het heftig om te lezen hoeveel mensen schaamteloos opmerkingen durven te maken.” Carolien zegt tevreden te zijn met haar lichaam. “Denk alsjeblieft 2 seconden na wat het doel van je opmerking is en of jij deze zelf zou waarderen.” Op Instagram plaatst de blondine een foto waarmee ze duidelijk wilt maken niet zwanger te zijn. Collega’s Anouk Hoogendijk, Liza Sips en Stijn Fransen reageren enthousiast onder de schaars geklede foto.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Stralende Kim-Lian van der Meij deelt foto vanaf strand

Kim-Lian van der Meij is aan het genieten van de een welverdiende zonvakantie met haar gezin. Dit betekent heel veel zonnen, eten en zwemmen voor Kim-Lian.

Dit zijn de allermooiste foto’s van Waku Waku-presentatrice Sosha Duysker

Het was ooit een heel populair televisieprogramma, en nu is het terug: Waku Waku. De dierenquiz zal in een nieuwe jasje worden gepresenteerd door Sosha Duysker. Om de presentatrice wat beter te leren kennen zijn hier de allermooiste foto's van Sosha!

Foto: Stuiterende Dee van der Zeeuw maakt uitdagende bewegingen

Dee van der Zeeuw probeert graag nieuw speelgoed uit. Dankzij haar laatste aankoop stuitert ze met een rood hoofd door de woonkamer!