Carice van Houten grijpt naast Emmy na eigen nominatie

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Carice van Houten Emmys

Meisjes die vragen, worden overgeslagen!

Het is ‘onze’ Carice van Houten niet gelukt om een Emmy Award binnen te slepen voor haar rol als Melisandre in de tv-serie Game of Thrones. Wat een magistraal feestje voor de hele cast van de onlangs afgeronde fantasyreeks moest worden, liep uit op een kleine tegenvaller. Van de in totaal 32 Emmy-nominaties werden er ‘slechts’ 12 verzilverd, bijna allemaal in de wat onbekendere categorieën; van ‘Beste Titelscherm’ tot ‘Beste Op Scherm’.

Toch in de prijzen

In de ‘grote’ categorieën won alleen Peter Dinklage een persoonlijke Emmy. De prijs voor ‘Beste Dramaserie’ ging wél naar Game of Thrones. Mocht iedereen toch nog even als winnaar het podium op. Maar Carice en andere genomineerde collega’s Emilia Clarke, Lena Headey, Sophie Turner en Maisie Williams waren natuurlijk een beetje teleurgesteld. Dat wisten ze, het zijn immers actrices, best aardig te verbergen. in Emilia en Sophie’s geval achter een big smile en een enorm decolleté.

Meisjes die vragen…

Er zat sowieso een klein luchtje aan de grote hoeveelheid Emmy-nominaties van Game of Thrones. Het laatste seizoen werd vrij belabberd ontvangen, dus waar kwamen die blijken van waardering ineens vandaan? Nou, in sommige gevallen van de acteurs zelf!

Niet de kenners, niet het publiek, niet haar regisseur of producer, maar Carice zélf had haar acteerprestaties in seizoen 8 van Game of Thrones ingestuurd naar de Emmy-tiplijn. De Emmy-organisatie had duidelijk moeite om deze actie, die toch wel van een aardige portie lef getuigt, te plaatsen. Letterlijk. Carice kwam namelijk in de categorie ‘Beste Gastrol’ terecht, terwijl ze al ruim 7 jaar tot de vaste cast behoort! Die prijs ging, we zeggen net niet logisch, aan haar neus voorbij. Meisjes die vragen, worden overgeslagen…

De onvermijdelijke Kardashian

Internationale topacteurs, getalenteerde film- en tv-makers, gouden beeldjes, onbetaalbare galajurken Рwat ontbreekt hier nog? Juist, een Kardashian! Kim Kardashian had zich op ̩̩n of andere manier op de gastenlijst weten te sneaken. Sterker nog, ze mocht zelfs een beeldje uitreiken! En we kennen Kim. Die is niet alleen qua persoonlijkheid onvermijdelijk. Op een ander belangrijk vlak was ze, ook deze avond weer, niet te missen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Fans woedend op Max Verstappen na teleurstellende onthulling (video)

Max Verstappen dacht zijn fans blij te kunnen maken met een flinke onthulling. Helaas kreeg de Nederlander eigenlijk alleen maar kritiek op deze video...

Geluksvogel Rico Verhoeven pronkt met de heerlijke vormen van Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven is overduidelijk enorm trots op zijn knappe vriendin. Hij plaatst een prachtige vakantievideo waarin vooral de vormen van zijn vriendin de hoofdrol spelen!

Luchtig geklede Atlete Lieke Klaver legt haar handen op enorme ronde vorm (foto’s!)

Lieke Klaver heeft haar handen vol terwijl ze bijna geen kleding aan heeft!