Cabaretière Vera van Zelm kan meer dan alleen steengoede Dilan Yesilgöz-imitatie

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De getalenteerde Vera van Zelm bestormt het internet met een geweldige Dilan Yesilgöz- imitatie. De blondine weet precies hoe ze bepaalde types moet nadoen of voor de gek kan zetten.

Het is misschien een naam die je nog niet heel vaak voorbij hebt horen komen: Vera van Zelm. Toch is er veel te vinden van deze getalenteerde vrouw, met haar vele talenten waarvan ze haar werk heeft gemaakt.

Vera van Zelm doet geweldige Yesilgöz-imitatie

Eén daarvan is dat ze heel goed is in imitaties van anderen. Zo maakt ze een geweldige imitatie van VVD-politicus Dilan Yesilgöz. In onderstaande video is te zien hoe ze doet alsof ze aan de telefoon is met een interviewer alsof ze Vera van Zelm is. Om duidelijk te maken wie ze is, of na doet, zegt Vera: ”heel simpel, ik ben niet Mark Rutte.”. Vervolgens wordt de vraag gesteld waarom ze op Dilan zouden moeten stemmen, en daar reageert ze wederom dat ze niet Mark Rutte is. Zo drijft ze dus een beetje de spot met de politicus. Ook zegt de interviewer dat het aantal daklozen is verdubbelt, en dan zegt Vera als Yesilgöz dat ze ook hen ziet, als ze vanuit haar penthouse naar beneden kijkt. Daarbij maakt Vera naast grapjes ook nog eens een geweldige imitatie van Dilan Yesilgöz haar stem. Het is net alsof Yesilgöz zelf aan de telefoon hangt, als je de video erbij niet ziet. Bekijk de video hier. 

Maak kennis met multi-talent Vera van Zelm

Het is dus wel duidelijk dat we de komende periode nog veel meer van Vera van Zelm mogen gaan zien. Toch is het nog even afwachten wat precies, maar iedereen hoopt natuurlijk op meer imitaties. Verder is Vera van Zelm ook al jarenlang cabaretier, acteur, schrijver én presentator. Een hele hoop dingen die Vera dus doet en waarvoor ze inzetbaar is. Ook werkt Vera bij het spottende platform De Speld. Als we zo op het Instagram account van Vera en haar humor kijken, past dit platform perfect bij haar. Ook maakte Vera een podcast met BNN Vara over podcasts genaamd: ‘De Pitch Studio’. Veel over Vera van Zelm haar privé leven laat de blondine niet los. Wel schreef ze een boek over haar zwangerschap, wat als een best bewogen boek wordt gezien. Zo is Vera in het begin van haar dertigere jaren terwijl ze zwanger werd. Het boek heet: ‘Feliciteer hem maar, wat ik vind er tot nu toe geen * aan’. De titel van het boek zegt al genoeg over Vera haar ongezouten mening.

Vera van Zelm lijkt oogje te hebben op Chantal Janzen

Een andere leuke video die Vera van Zelm heeft gemaakt als comedy is er eentje met Chantal Janzen en Tina de Bruin. Het is een video van De Speld en het idee is dat Chantal en Tina worden geïnterviewd, maar interviewster Vera heeft duidelijk alleen maar oog voor Chantal. Elke keer als Tina antwoord wil geven, wordt er doorheen gepraat door Vera. Het is wederom een hilarische video van Vera van Zelm.

Meer zien van Vera van Zelm via Instagram

Wil je nou meer ontdekken van deze bijzondere dame? Neem dan even een kijkje op haar Instagram account. Daar plaatst ze allemaal leuke foto’s!

Bron: Instagram

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Actrice Bertrie Wierenga duwt haar eigen klaprozen flink tegen elkaar aan in zomers jurkje

Bertrie Wierenga weet haar grote troeven helemaal tegen elkaar aan te persen terwijl ze omringd is door bloemen en een zomers jurkje draagt!

Emma Heesters drukt in auto op knopje en krijgt hem zo omhoog (video!)

Emma Heesters drukt op haar knopje in de auto en zorgt hiermee voor flink wat beweging. Ze schrikt er zelfs een beetje van. 

EK Voetbal: Matthijs de Ligt hoopt dat hij na wedstrijden even langs mag wippen bij vrouw Annekee

Matthijs de Ligt en Annekee Molenaar zijn pas net getrouwd. Nu moet Matthijs meteen naar Duitsland voor het EK, maar hij hoopt wel even langs te mogen wippen bij zijn vrouw.