BZV: Yvon Jaspers drijft boeren tot waanzin op vergeten foto’s

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Yvon Jaspers deelt online wat foto’s van inmiddels toch wel erg bekende boeren. Die hebben goed afgekeken hoe je jezelf het beste kan tonen online.

Elke boer in het tv-programma heeft naast andere dieren, interesses en voorkeur voor dames ook nog een andere uitstraling. Al doet Yvonne samen met iedere boer een goede poging om die representatie zo ‘gek’ mogelijk naar voren te laten komen. Of dat aantrekkelijk is, valt te betwisten.

Foto’s lagen nog niet klaar

Yvonne heeft de foto’s in september al genomen met haar mobiel. Helemaal officieel zijn de momentopnames dan ook niet. Het lijkt meer om een manier te gaan om de boeren voor te bereiden op wat er komen gaat en ze weer wat ‘losser’ te krijgen na al die jaren single zijn. Helaas kozen de programmamakers al gauw voor echte fotografen die de boeren in een goed daglicht moesten zetten. En dat bleek een succes! Want er zijn vele aanmeldingen geweest van dames uit allerlei hoeken van Nederland. En de officiële foto’s hebben vast goed geholpen hierbij.

Andere persfoto’s gekozen voor de boeren

Online zien de boeren en de boerin er een stukje boerser uit. Het gaat immers ook om ‘jezelf zo eerlijk mogelijk verkopen’ in het programma. De makers dachten waarschijnlijk ook dat het beter was om nog even te wachten met de gekke bekken totdat Nederland was gewend aan de boeren. En eerlijkheid wordt ook door de dames in het populaire programma vast wel gewaardeerd. Een boer die opeens zijn knotsgekke, dierlijke kant laat zien tijdens een date, dat wordt niet verwacht. Zowel door de kijker als de dates zelf niet. Maar dit is wel een speciale week in het programma. Dus er zou zomaar is wat ‘geks’ kunnen gebeuren.

Boeren gaan logeren

De komende aflevering is al een stukje minder braaf dan de voorgaande. Hier slapen de boeren niet meer apart, maar met de dames op een boerderij. Dat verbindt de boel een heel stuk meer natuurlijk, zo’n nachtelijk avontuur. Aan het eind mag boer Hans zijn keuze maken en moet wederom een van de dames de show verlaten. We hebben al genoeg leuke dames zien afvallen en elke week doet dat weer een beetje pijn natuurlijk. Maar Yvonne troost ons met de leuke foto’s, die genomen waren toen er nog niet zoveel verlies was geleden.

Inmiddels rondes verder en dames minder

Het veelbekeken programma loopt inmiddels al een tijdje en elke week vallen er helaas weer dames af. Gelukkig is het einddoel, namelijk een goede match, hiermee na elke afvalronde weer een stukje dichterbij. Of de potentiële toekomstige vrouwen/man van de boeren op de hoogte zijn van hun gekke kanten komt niet zo heel sterk in het begin van het programma voor. Het bleef toen vooral erg braaf tussen boer en vrouw. Jammer en een beetje nep, want de boeren hebben wel degelijk een ‘goed gekke’ kant. Een kant die ze hopelijk nog veel vaker gaan laten zien in toekomstige afleveringen. We zien ze graag dit seizoen nog wat gekker worden, elke zondag om 20.25 uur bij NPO 1. Dat is beter dan al die nuchtere boeren.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Anna Nooshin heeft ineens gigantisch achterwerk in nietsverhullend jurkje (video)

Anna Nooshin weet haar volgers nog steeds te verbazen met haar knappe uiterlijk. Ze heeft een enorm achterwerk die onthuld wordt door haar prachtige jurk.

Volgers met stomheid geslagen: Roxy Dekker deelt intiem filmpje in auto met nieuwe vriend Koen

Roxy Dekker en Koen van Heest kunnen overduidelijk niet van elkaar afblijven. Zelfs niet als ze in de auto zitten!

Instagramkanaal van Hélène Hendriks nog steeds niet de oude na bizarre hack-poging

Hélène Hendriks werd onlangs gehackt! Haar kanaal is echter nog niet hersteld, en ziet er nogal vreemd uit...