BZV Milou Rietjens straalt van geluk op nieuwe foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Na haar deelname aan Boer zoekt Vrouw heeft Milou een moeilijke periode gehad. De blondine was ervan overtuigd de liefde van haar leven te hebben gevonden. Tot haar grote verdriet mislukte de relatie met boer Bastiaan. Milou is zelfs terugverhuisd naar Zeeland, de woonplaats van haar ex-geliefde…

Gelukkiger zonder Boer Bastiaan

Maak je geen zorgen: Milou is er inmiddels van overtuigd dat ze nu gelukkiger is dan ooit! Op Instagram deelt de vrolijke ex-boerin een foto waarop ze écht straalt met een net zo vrolijk bijschrift: “Because I‘m happy, clap along if you feel… traladididaaaaaa! Ik word zo blij van het lente zonnetje, beestjes, m’n lieve vrienden en lekker eten! Wat maakt jullie blij?” Milou laat zien dat ze helemaal geen boer nodig heeft om gelukkig te zijn! 

Lees ook Milou van BZV duikt op in Zeeland: hereniging met Boer Bastiaan?

Liefdesverdriet

Ze leken hét succeskoppel van Boer zoekt Vrouw, maar zetten toch echt een punt achter hun relatie. De periode na de breuk met boer Bastiaan is Milou niet in de koude kleren gaan zitten. Volgens Rietjens is er teveel gebeurd voor een liefdeshereniging. Toch verhuisd Milou weer terug naar Zeeland. Achteraf toch niet om zich te herenigen met boer Bastiaan, maar voor haar werk! Wel heeft de ex-boerin nog contact met haar rivaal Elise. De twee spreken elkaar regelmatig en delen zelfs een foto op Instagram. “Date night met m’n schatje”, zo schrijft Milou bij een leuke foto van haar en Elise.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Tina Nijkamp heeft vreselijk nieuws voor Chantal Janzen: “Afschuwelijk dieptepunt”

Chantal Janzen staat bekend als kijkcijferkanon, maar deze keer heeft ze het écht verknald. De cijfers liegen er niet om...

Foto: Memphis Depay ziet groen van ellende en zet zichzelf voor schut

Memphis Depay laat zich normaal gesproken alleen van zijn beste kant zien. Nu zet hij zichzelf juist voor schut!

Schaatsster Suzanne Schulting filmt eigen onderkant in loszittend sportbroekje (Foto’s!)

Suzanne Schulting verbaast haar fans met een heerlijk video van zichzelf in de sportschool. Ze filmt haar volledige onderkant en lijkt even te vergeten dat ze in een openbare sportschool is.