Buitenaards leven voor het eerst in beeld in nieuwe Netflix-hit Alien Worlds

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Aliens bestaan! Netflix heeft een zeer spraakmakende serie toegevoegd waarin álle mogelijke soorten buitenaards leven tot leven komen. Geloofde je nog niet? Alien Worlds opent je ogen!

Wie niet in buitenaards leven gelooft wordt van Alien Worlds spontaan een ‘believer.’ De spraakmakende nieuwe Netflix-serie kijkt op een wetenschappelijke, maar toch een tikkeltje speculatieve manier naar hoe aliens er uit zien. Wat blijkt? ze hebben geen enorme ovalen hoofden met grote ogen, maar lijken best op wezens die we op de aarde ook kennen…

Lees ook: Vanaf deze datum staat Modern Family seizoen 11 op Netflix

Alien Worlds op Netflix showt buitenaardse wezens

Alien Worlds is een vierdelige Netflix-serie die de natuurwetten van de aarde toepast op buitenaardse planeten. Op die manier maak je van héél dichtbij kennis met Aliens! Een soort natuurdocumentaire, maar dan in de ruimte dus! Deze aliens vliegen niet in UFO’s, maar hebben zo hun eigen manieren om van A naar B te komen. Fascinerend voor de één, ronduit walgelijk voor de ander…

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Anna Nooshin is smakelijk hapje in onhandig doorschijnend jurkje (video)

Model Anna Nooshin neemt een enorm risico met haar luchtige outfit. Van gevaarlijke roofdieren wegrennen gaat een zware klus worden met zo'n jurk!

Knappe schaatsster Pien Hersman (20) gebruikt haar tong in hotelkamer

Schaatsster Pien Hersman is in een zeer goede bui, en kan dat moeilijk verbergen. Geen wonder dat ze dit soort foto's online zet!

Slaperige Rico Verhoeven klemt hoofd van klein kind tussen koelkastdeur (video)

Rico Verhoeven is niet helemaal wakker en slaat de koelkastdeur vol tegen zijn eigen kind!