Buitenaards leven voor het eerst in beeld in nieuwe Netflix-hit Alien Worlds

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Aliens bestaan! Netflix heeft een zeer spraakmakende serie toegevoegd waarin álle mogelijke soorten buitenaards leven tot leven komen. Geloofde je nog niet? Alien Worlds opent je ogen!

Wie niet in buitenaards leven gelooft wordt van Alien Worlds spontaan een ‘believer.’ De spraakmakende nieuwe Netflix-serie kijkt op een wetenschappelijke, maar toch een tikkeltje speculatieve manier naar hoe aliens er uit zien. Wat blijkt? ze hebben geen enorme ovalen hoofden met grote ogen, maar lijken best op wezens die we op de aarde ook kennen…

Lees ook: Vanaf deze datum staat Modern Family seizoen 11 op Netflix

Alien Worlds op Netflix showt buitenaardse wezens

Alien Worlds is een vierdelige Netflix-serie die de natuurwetten van de aarde toepast op buitenaardse planeten. Op die manier maak je van héél dichtbij kennis met Aliens! Een soort natuurdocumentaire, maar dan in de ruimte dus! Deze aliens vliegen niet in UFO’s, maar hebben zo hun eigen manieren om van A naar B te komen. Fascinerend voor de één, ronduit walgelijk voor de ander…

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Kelly Piquet deelt fijne strandfoto na enorme racismeboete voor vader Nelson Piquet

Kelly Piquet heeft een leuke nieuwe foto gedeeld als goedmakertje voor haar vaders harde woorden. En haar fans vinden dat best fijn. 

Video: Jutta Leerdam bewijst in mini-jurkje dat ze écht met Jake Paul aan het daten is

De knappe koningin van de Nederlandse schaatsbaan, Jutta Leerdam, is gespot met een van Amerika's grootste YouTube sensaties. 

Foto: Nochtli Peralta Alvarez laat haar nieuwe lijf zien in flinterdun broekje

Nochtli Peralta Alvarez is hartstikke trots op haar harde werk van de afgelopen tijd. Daarom deelt de brunette met veel plezier foto’s van haar indrukwekkende rondingen!