Buitenaards leven voor het eerst in beeld in nieuwe Netflix-hit Alien Worlds

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Aliens bestaan! Netflix heeft een zeer spraakmakende serie toegevoegd waarin álle mogelijke soorten buitenaards leven tot leven komen. Geloofde je nog niet? Alien Worlds opent je ogen!

Wie niet in buitenaards leven gelooft wordt van Alien Worlds spontaan een ‘believer.’ De spraakmakende nieuwe Netflix-serie kijkt op een wetenschappelijke, maar toch een tikkeltje speculatieve manier naar hoe aliens er uit zien. Wat blijkt? ze hebben geen enorme ovalen hoofden met grote ogen, maar lijken best op wezens die we op de aarde ook kennen…

Lees ook: Vanaf deze datum staat Modern Family seizoen 11 op Netflix

Alien Worlds op Netflix showt buitenaardse wezens

Alien Worlds is een vierdelige Netflix-serie die de natuurwetten van de aarde toepast op buitenaardse planeten. Op die manier maak je van héél dichtbij kennis met Aliens! Een soort natuurdocumentaire, maar dan in de ruimte dus! Deze aliens vliegen niet in UFO’s, maar hebben zo hun eigen manieren om van A naar B te komen. Fascinerend voor de één, ronduit walgelijk voor de ander…

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Enzo Knol geeft half miljoen uit aan ‘smerige’ nieuwe auto (video)

YouTuber Enzo Knol heeft zichzelf getrakteerd op een indrukwekkende...

Olcay Gulsen laat monden wijd openvallen met gescheurde jurk op onhandige plek (foto’s)

Op het Cannes Filmfestival heeft Olcay Gulsen alle ogen op zich gericht met haar gedurfde outfit. Dit moet je echt even zien!

Emma Heesters schokt fans met foto van transformatie: ‘Heb jij helemaal niet nodig’

Emma Heesters is een nieuwe weg ingeslagen. De zangeres wil namelijk nog veel fitter worden. Haar fans vinden het niet nodig en maken zich zorgen.