Broekloze Maan de Steenwinkel laat speelse kant zien op deze foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Experts roepen het al jaren, maar Maan de Steenwinkel is toch echt het leukste zonder broek van. En deze foto bewijst dat maar weer. 

Maan de Steenwinkel is een bijzonder aantrekkelijke dame, dat is inmiddels wel bekend. Maar meestal heeft ze een bepaalde onschuldig imago over zich. Toch schuilt er veel meer achter Maan de Steenwinkel dan je in eerste instantie zou denken. Hopelijk helpt deze foto een beetje met het openen van je ogen. Maan heeft namelijk een onwijs leuke en vooral broekloze foto geplaatst. En daar komt eindelijk haar speelse kant een beetje naar boven.

Lees ook: Maan de Steenwinkel schreeuwt het uit op mysterieuze Instagram foto

Maan leeft een beetje op nieuwe foto

Ja, het is echt waar. Maan schittert in de foto zonder haar broek aan. Het is misschien een tikkeltje ondeugender dan wat je van Maan gewend bent, maar daarom zeker niet minder leuk. Maan bevalt de look zonder broek ook wel. In haar woorden ‘leeft ze weer een beetje.’ Wie had gedacht dat alles wat er voor nodig was om Maan vrolijk te krijgen, een chronisch gebrek aan broeken zou zijn? Toch is het wel fijn om Maan zo vrolijk en speels te zien. De zangeres wordt er meteen een stuk leuker van om naar te kijken. Haar hele uitstraling lijkt te zijn veranderd. Als dit is wat er gebeurt als Maan geen broek draagt, dan moet ze gelijk al haar broeken het raam uit gooien.

 

Maan is ook een groot fan van jurkjes

Maan draagt ze misschien wel vaak, maar eigenlijk is ze helemaal niet zo’n fan van broeken. Liever draagt de beeldschone zangeres een leuk jurkje of luchtig rokje. Daar wordt ze veel vrolijker van. In een jurkje voel je jezelf natuurlijk ook een stuk vrijer dan in zo’n strakke broek, dus het is ook heel erg logisch van Maan. Als het aan Maan zou liggen zou ze gelijk al haar broeken inruilen. Maar ja, hoe kom je dan de winter nog door? Je kan niet elke week naar Curaçao vliegen, waar Maan de afgelopen tijd heeft gezeten. Dat wordt op een gegeven moment, zelfs voor Maan de Steenwinkel, wel een heel duur grapje. Dan toch maar af en toe een broek aan. Maar natuurlijk mag die wel afgewisseld worden met een leuk jurkje hier en daar. Bijvoorbeeld de groene jurk van deze foto, waar Maan er beeldschoon uit ziet.
Maan is veel leuker op foto zonder al die saaie broeken

Maan is natuurlijk enorm fotogeniek, maar toch doen al die saaie broeken een beetje afbreuk aan haar schoonheid op foto’s. Maan is vele malen leuker als ze een speels rokje of een vrolijk jurkje aan heeft. Daar is ze het zelf ook wel mee eens aan alle verleidelijke foto’s te zien die Maan over de jaren geplaatst heeft op haar social media. Maan kan je eigenlijk niet meer helemaal voor je zien, zonder een leuk rokje of jurkje om haar benen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sylvana IJsselmuiden maakt volgers alvast warm met duizelingwekkend jurkje

Sylvana IJsselmuiden heeft een soort teaser voor een nieuw...

Foto: Sterre Koning knalt bijna uit haar uitpuilende shirtje

Zangeres Sterre Koning heeft een nieuwe reeks aan foto's online gezet en die zijn toch een partij mooi om te zien!

Foto: Atlete Lieke Klaver laat haar magistrale vormen zien in strak sportpakje

Atlete Lieke Klaver maakt het erg heet tijdens de koude dagen met haar magistrale vormen in een strak sportpakje...