Britt Dekker straalt naast Martien Meiland in First & Last

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het nieuwe SBS-programma First & Last is uit de startblokken. In deze spelshow moeten kandidaten voorkomen dat ze als eerste óf als laatste eindigen bij uiteenlopende spellen en opdrachten. De presentatie van het kersverse programma is in handen van het dynamische duo Britt Dekker en Martien Meiland…

Nieuw presentatieduo

Onlangs heeft Britt Dekker een driejarig contract getekend bij Talpa. De komende tijd kunnen we haar dus nog uitgebreid bewonderen in verschillende tv-programma’s. Momenteel presenteert de blondine We Want More samen met Wendy van Dijk. Ook komen we haar tegen bij het programma Wie van de drie. Britts werkgever SBS kwam er vermoedelijk dankzij dat programma achter dat de wisselwerking tussen haar en de Martien Meiland geinige tv oplevert. Een nieuw duo is geboren! Britt voegt altijd op haar eigen manier iets extra’s toe. Ook First & Last kijk je eigenlijk niet voor het spel, maar voor de altijd stralende Britt Dekker!

Lees ook: Britt Dekker gaat deze televisieprogramma’s presenteren

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl)

First & Last scoort bij kijker

De verwachtingen voor First & Last zijn hooggespannen. Voor Martien Meiland is meer dan een miljoen kijkers namelijk bijna normaal geworden. De eerste aflevering van deze nieuwe spelshow met Britt Dekker trok gemiddeld 751.000 kijkers, terwijl er gehoopt werd op meer dan 800.000. Scoren op vrijdagavond is toch een stuk lastiger!

First & Last zit als volgt in elkaar: per aflevering doen elf kandidaten mee in vijf verschillende spelrondes. Hierin moeten ze steeds proberen om in de middenmoot te eindigen: eerste of laatste worden betekent verliezen! De finale wordt gespeeld door de drie overgebleven deelnemers, waarin de winnaar een bedrag van maximaal 25.000 euro kan winnen. De show wordt elke vrijdagavond om 21:20 uitgezonden bij SBS6.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Stralende Kim-Lian van der Meij deelt foto vanaf strand

Kim-Lian van der Meij is aan het genieten van de een welverdiende zonvakantie met haar gezin. Dit betekent heel veel zonnen, eten en zwemmen voor Kim-Lian.

Dit zijn de allermooiste foto’s van Waku Waku-presentatrice Sosha Duysker

Het was ooit een heel populair televisieprogramma, en nu is het terug: Waku Waku. De dierenquiz zal in een nieuwe jasje worden gepresenteerd door Sosha Duysker. Om de presentatrice wat beter te leren kennen zijn hier de allermooiste foto's van Sosha!

Foto: Stuiterende Dee van der Zeeuw maakt uitdagende bewegingen

Dee van der Zeeuw probeert graag nieuw speelgoed uit. Dankzij haar laatste aankoop stuitert ze met een rood hoofd door de woonkamer!