Britney Spears zet verkeerde bloemetjes buiten

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De momenten dat Britney Spears de afgelopen jaren de media haalde, zijn op bijna één hand te tellen. Het tieneridool van de vorige eeuw maakte in de eerste jaren van de Zero’s vooral naam als Kan-nie Spears, maar ook bij deze dame (38) lijkt de wijsheid met de jaren te komen.

Britney Spears © Instagram
Britney Spears © Instagram

Oké: mocht je het Instagram-account van Britney nog volgen, dan krijg je natuurlijk wel het één en ander mee van deze voormalig zangeres. Britney was een begrip in de jaren negentig en de zero’s.

Naar verluidt schrijven verschillende tissuefabrikanten nog steeds hun omzetverlies naar de inmiddels zangeres in ruste, die nog steeds haar uitstekende best doet om die welbekende unique selling points te promoten op haar (sociale) mediakanalen.

(Lees verder onder afbeelding)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Britney Spears (@britneyspears) op

Dat we Britney in deze staat zien, is een klein wonder te noemen. Vraag mensen op straat waar ze waren toen Britney Spears haar kop kaal scheerde en ze vertellen hun belevenis alsof het gisteren was.

Kegel en bowlingbal

Vanaf dat moment was Britney niet langer het meisje dat zo lichtvoetig door haar dansroutine beende. Een kegel van de alcohol had ze op dat moment al, dus was het slechts een simpel optelsommetje dat haar hoofd eindigde als een bowlingbal.

Die breakdown bleek niet alleen in persoonlijke leven – ze lag destijds in scheiding, zoop zich te pletter en mocht haar kinderen niet zien, want junkie – door te klinken. We kenden Britney natuurlijk van Oops I Did It Again. Dat nummer tekende dus niet alleen haar muziekcarrière, maar bleek dus ook lang de rode draad van haar persoonlijke leven te zijn. Sinds 2008 staat de zangeres ‘onder toezicht’ omdat bij haar een bipolaire stoornis werd ontdekt nadat ze de voogdij van haar kiddo’s niet wilde afstaan. Dat heeft haar tot 2019 niet tegengehouden om nieuwe muziek te maken.

(Lees verder onder afbeelding)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Britney Spears (@britneyspears) op

Nu valt het sowieso te betwijfelen of het grootste deel van de 23 miljoen accounts haar op Instagram volgen om haar prestaties uit het verleden. Tegenwoordig doet ze nog een aardige duit in dat zakje door om de haverklap aan de wereld te laten zien dat zij enorm fit is, lekker in haar velletje zit en elk moment aangrijpt om de bloemetjes flink buiten te zetten.

Andere bloemetjes om buiten te zetten

Maar nu is het dus tijd voor iets nieuws, vertelde Britney op Instagram. Nu ze geen zangcarrière meer heeft om op te teren, is de tienersensatie van weleer vooral bezig met andere creatieve uitspattingen. Ze acteerde al eens, maar nu schildert ze ook, op dat andere witte doek. Daar laat ze zien dat ze haar oude streken nog niet verleerd is: ze schildert vooral bloemen, bij voorkeur buiten.

Ze heeft zelfs een galerie in Frankrijk zo ver gekregen om haar kunst ten toon te stellen. Zo kan Britney straks haar bloemetjes écht weer buiten zetten. Ver weg van de Amerikaanse showbizzwereld, maar zo dicht bij de tienerperiode die haar leven tekende. Eén ding lijkt daarin na al die jaren nog hetzelfde: Britney is een kunstwerk van de buitencategorie. Maar of dit kunstwerk ook goede kunst kwast, is aan jullie om te bepalen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Britney Spears (@britneyspears) op

Laatste nieuws

Foto: Suzanne Schulting laat zich afknellen in super strak topje

Suzanne Schulting heeft altijd super goed door welke outfits haar lichaam echt een plezier doen. Zo ook deze keer met dit strakke topje. 

Foto: Beeldschone actrice Carré Albers knalt bijna uit haar topje in speedboot

De beeldschone actrice Carré Albers heeft een foto geplaatst waar ze bijna spijt van kreeg. De knappe actrice knalt bijna uit haar topje. 

Video: Merel Ek schaamt zich dood na pikant filmpje bij Vandaag Inside

Merel Ek wordt weer heerlijk op de hak genomen door de heren van Vandaag Inside. Merel begint zich sterk af te vragen wat ze nog bij het programma doet.