Britney Spears zet verkeerde bloemetjes buiten

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De momenten dat Britney Spears de afgelopen jaren de media haalde, zijn op bijna één hand te tellen. Het tieneridool van de vorige eeuw maakte in de eerste jaren van de Zero’s vooral naam als Kan-nie Spears, maar ook bij deze dame (38) lijkt de wijsheid met de jaren te komen.

Britney Spears © Instagram
Britney Spears © Instagram

Oké: mocht je het Instagram-account van Britney nog volgen, dan krijg je natuurlijk wel het één en ander mee van deze voormalig zangeres. Britney was een begrip in de jaren negentig en de zero’s.

Naar verluidt schrijven verschillende tissuefabrikanten nog steeds hun omzetverlies naar de inmiddels zangeres in ruste, die nog steeds haar uitstekende best doet om die welbekende unique selling points te promoten op haar (sociale) mediakanalen.

(Lees verder onder afbeelding)

Dat we Britney in deze staat zien, is een klein wonder te noemen. Vraag mensen op straat waar ze waren toen Britney Spears haar kop kaal scheerde en ze vertellen hun belevenis alsof het gisteren was.

Kegel en bowlingbal

Vanaf dat moment was Britney niet langer het meisje dat zo lichtvoetig door haar dansroutine beende. Een kegel van de alcohol had ze op dat moment al, dus was het slechts een simpel optelsommetje dat haar hoofd eindigde als een bowlingbal.

Die breakdown bleek niet alleen in persoonlijke leven – ze lag destijds in scheiding, zoop zich te pletter en mocht haar kinderen niet zien, want junkie – door te klinken. We kenden Britney natuurlijk van Oops I Did It Again. Dat nummer tekende dus niet alleen haar muziekcarrière, maar bleek dus ook lang de rode draad van haar persoonlijke leven te zijn. Sinds 2008 staat de zangeres ‘onder toezicht’ omdat bij haar een bipolaire stoornis werd ontdekt nadat ze de voogdij van haar kiddo’s niet wilde afstaan. Dat heeft haar tot 2019 niet tegengehouden om nieuwe muziek te maken.

(Lees verder onder afbeelding)
Nu valt het sowieso te betwijfelen of het grootste deel van de 23 miljoen accounts haar op Instagram volgen om haar prestaties uit het verleden. Tegenwoordig doet ze nog een aardige duit in dat zakje door om de haverklap aan de wereld te laten zien dat zij enorm fit is, lekker in haar velletje zit en elk moment aangrijpt om de bloemetjes flink buiten te zetten.

Andere bloemetjes om buiten te zetten

Maar nu is het dus tijd voor iets nieuws, vertelde Britney op Instagram. Nu ze geen zangcarrière meer heeft om op te teren, is de tienersensatie van weleer vooral bezig met andere creatieve uitspattingen. Ze acteerde al eens, maar nu schildert ze ook, op dat andere witte doek. Daar laat ze zien dat ze haar oude streken nog niet verleerd is: ze schildert vooral bloemen, bij voorkeur buiten.

Ze heeft zelfs een galerie in Frankrijk zo ver gekregen om haar kunst ten toon te stellen. Zo kan Britney straks haar bloemetjes écht weer buiten zetten. Ver weg van de Amerikaanse showbizzwereld, maar zo dicht bij de tienerperiode die haar leven tekende. Eén ding lijkt daarin na al die jaren nog hetzelfde: Britney is een kunstwerk van de buitencategorie. Maar of dit kunstwerk ook goede kunst kwast, is aan jullie om te bepalen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Enzo Knol geeft half miljoen uit aan ‘smerige’ nieuwe auto (video)

YouTuber Enzo Knol heeft zichzelf getrakteerd op een indrukwekkende...

Olcay Gulsen laat monden wijd openvallen met gescheurde jurk op onhandige plek (foto’s)

Op het Cannes Filmfestival heeft Olcay Gulsen alle ogen op zich gericht met haar gedurfde outfit. Dit moet je echt even zien!

Emma Heesters schokt fans met foto van transformatie: ‘Heb jij helemaal niet nodig’

Emma Heesters is een nieuwe weg ingeslagen. De zangeres wil namelijk nog veel fitter worden. Haar fans vinden het niet nodig en maken zich zorgen.