Britney Spears ‘onherkenbaar’ voor modemerk

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Britney Spears onherkenbaar

Heeft Brit aan zich laten sleutelen, of is het gewoon slechte Photoshop?

We waren de afgelopen maanden juist zo onder de indruk van de positieve transformatie die Britney Spears had doorgemaakt. De blonde popster zag er na lang arbeid weer superstrak uit – ze deed ons zelfs weer denken aan de Britney van vroeger! Toen we vandaag de nieuwe reclamecampagne van modemerk Kenzo zagen, schrokken we echter een beetje!

Britney is het nieuwe ‘gezicht’ van dit merk, maar we vragen ons af of het gezicht dat we zien wel helemaal ‘van’ Britney is! Het oogt zelfs zo nep, dat er eigenlijk maar twee mogelijke verklaringen zijn: óf de mensen van Kenzo hebben ontzettend slechte photoshop-skills, óf Britney heeft aan haar wangen/neus/lippen laten sleutelen! We hopen het eerste, maar vrezen het tweede…

A post shared by KENZO (@kenzo) on

A post shared by KENZO (@kenzo) on

Laatste nieuws

Stralende Kim-Lian van der Meij deelt foto vanaf strand

Kim-Lian van der Meij is aan het genieten van de een welverdiende zonvakantie met haar gezin. Dit betekent heel veel zonnen, eten en zwemmen voor Kim-Lian.

Dit zijn de allermooiste foto’s van Waku Waku-presentatrice Sosha Duysker

Het was ooit een heel populair televisieprogramma, en nu is het terug: Waku Waku. De dierenquiz zal in een nieuwe jasje worden gepresenteerd door Sosha Duysker. Om de presentatrice wat beter te leren kennen zijn hier de allermooiste foto's van Sosha!

Foto: Stuiterende Dee van der Zeeuw maakt uitdagende bewegingen

Dee van der Zeeuw probeert graag nieuw speelgoed uit. Dankzij haar laatste aankoop stuitert ze met een rood hoofd door de woonkamer!

Gerelateerde berichten