Britney Spears ‘onherkenbaar’ voor modemerk

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Britney Spears onherkenbaar

Heeft Brit aan zich laten sleutelen, of is het gewoon slechte Photoshop?

We waren de afgelopen maanden juist zo onder de indruk van de positieve transformatie die Britney Spears had doorgemaakt. De blonde popster zag er na lang arbeid weer superstrak uit – ze deed ons zelfs weer denken aan de Britney van vroeger! Toen we vandaag de nieuwe reclamecampagne van modemerk Kenzo zagen, schrokken we echter een beetje!

Britney is het nieuwe ‘gezicht’ van dit merk, maar we vragen ons af of het gezicht dat we zien wel helemaal ‘van’ Britney is! Het oogt zelfs zo nep, dat er eigenlijk maar twee mogelijke verklaringen zijn: óf de mensen van Kenzo hebben ontzettend slechte photoshop-skills, óf Britney heeft aan haar wangen/neus/lippen laten sleutelen! We hopen het eerste, maar vrezen het tweede…

A post shared by KENZO (@kenzo) on

A post shared by KENZO (@kenzo) on

Laatste nieuws

Wil jij weten naar welke sauna Geraldine Kemper gaat?

De 33-jarige Geraldine Kemper vertelt vol lof over hoe graag ze naar de sauna gaat, en deelt open in welk resort je haar kan vinden! 

Video: Marieke Elsinga geeft harig poesje flinke massage

Marieke Elsinga heeft erg veel last van jeuk. Maar ze is niet de enige. Gelukkig heeft Marieke daar wel iets op gevonden. 

Video: Rose Bertram gooit benen open en zakt diep naar de grond

Rose Bertram weet iedereen weer flink te vermaken met haar bizar goede foto's en video's. In een strak broekje gooit ze verleidelijk haar heupen los. 

Gerelateerde berichten