Bridget Maasland steelt de show met foto van kittige outfit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Bridget Maasland is een van de meest prachtige vrouwen van Nederland. Ze weet dan ook goed hoe ze de show moet stelen. 

De beeldschone Bridget Maasland is een van de knapste presentatrices van Nederland. En daarnaast is ze ook een van de meest hardwerkende. Ze staat altijd klaar en is altijd uitermate professioneel en goedgehumeurd. Iedereen die met Bridget werkt geeft aan dat ze het heerlijk vinden om met de blondine voor de camera te staan. Maar al dat harde werk moet natuurlijk een keer beloond worden. Tijd dus voor een welverdiende vakantie. En op die vakantie weet Bridget op wonderbaarlijke wijze de show te stelen. Dat doet ze met een wel heel erg spannend pakje.

Lees ook: Vies kijkende Bridget Maasland onthult het geheim van haar nieuwste look

Zelfs tussen haar vriendinnen weet Bridget op deze dierlijke foto het meest op te vallen

Samen met haar vriendin en diens dochters trekt Bridget dierlijke skipakjes aan. Alleen is Bridget wel gelijk de eerste waar je oog op valt. De knappe blondine heeft een bepaalde manier van de aandacht trekken. Automatisch gaat je oog al naar Bridget toe, zelfs als er andere mensen op de foto staan. Het is een van de vele talenten van de blonde presentatrice. Bridget staat namelijk altijd goed op foto’s.

Bridget gaat los tijdens dansen op sportieve video wintersport

Tussen het wintersporten door moet er natuurlijk ook nog genoeg tijd zijn voor een beetje plezier en gekkigheid. Wel als het aan Bridget ligt in ieder geval. En daarom doet Bridget midden op de piste even een heerlijk gek dansje. Ze staat daarmee wel in het middelpunt van de belangstelling, maar dat vindt ze eigenlijk helemaal niet zo erg. Bridget houdt er wel van om een beetje de aandacht op te eisen. Dat heeft ze ook verdiend, want Bridget is oprecht een van de leukste bekende vrouwen van dit moment. Als je de video bekijkt, hadden we misschien beter Bridget naar de Olympische Winterspelen kunnen sturen. Dan hadden we misschien wel niks gewonnen, maar dan had je op zijn minst kunnen genieten van wat leuke dansjes.

Bridget trekt tussendoor warm berenvelletje aan op knusse foto

Tussen het skiën door probeert Bridget een beetje op te warmen door een heerlijk warm pakje aan te trekken. Het ziet er een beetje uit als een berenvel, maar dat maakt ook niks uit. Zolang Bridget het maar lekker warm heeft in haar knusse velletje. Zo van dichtbij zie je pas hoe mooi Bridget haar gezicht eigenlijk is. Natuurlijk is Bridget niet meer de jongste. Maar deze foto laat heel goed zien dat ouder worden niet meteen betekent dat je er minder mooi uit gaat zien. Sterker nog, Bridget ziet er nog net zo verleidelijk uit als twintig jaar geleden. Ze is misschien een paar jaartjes ouder geworden, maar in die jaren heeft ze alleen maar meer schoonheid verworven. Bridget was destijds al, en is nog steeds, een van de meest knappe presentatrices van de Nederlandse televisie.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bridget (@bridgetmaasland)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Beeldschone Dionne Stax straalt in luchtig jurkje

Dionne Stax heeft het zomergevoel helemaal in haar hoofd zitten. Bij deze hete temperaturen horen ook mooie zomerse outfits, en die heeft Dionne gevonden!

Huh: Marieke Elsinga bedriegt volgers met misleidende foto

Marieke Elsinga is altijd volkomen eerlijk met haar volgers. Toch lijkt Marieke haar volgers nu wel heel erg te misleiden met deze foto.

Foto: Schaatsster Antoinette de Jong hint met open jasje naar pikante carrièreswitch

Antoinette de Jong is nog op het toppunt van haar schaatscarrière maar toch lijkt ze nu te twijfelen om een totaal andere weg in te slaan. Het is zelfs een erg pinkante carrière switch.