Bridget Maasland luistert emotionele muziek op droevige foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Bridget Maasland kijkt een beetje verdrietig op haar nieuwste foto. De vraag is natuurlijk waarom dat zo is.

Presentatrice Bridget Maasland is een van de knapste en meest succesvolle presentatrices van het land. Daarom moet je altijd even twee keer denken wat er nu precies aan de hand is als Bridget een zielige foto van zichzelf op het internet zet. Wat bedoelt Bridget precies en wat zit haar deze keer toch zo dwars? Het zijn vragen waar meestal niet per direct een antwoord op volgt. Bridget blijft wat dat betreft lekker mysterieus in haar doen en laten. Je zal dus maar op eigen houtje uit moeten vinden, wat er precies mis is met de prachtige presentatrice.

Lees ook: Bridget Maasland zwaait met mes op smakelijke foto
Bridget kijkt op foto alsof ze elk moment in kan storten

Zo serieus heb je Bridget de afgelopen tijd, als je haar al een keer zo serieus gezien hebt, nog niet meegemaakt. Bridget is duidelijk ergens door van slag, maar weigert te zeggen wat er dan nu in haar hoofd omgaat. Want waarom is Bridget toch zo ongelukkig? Is er misschien een nieuwe rol of klus niet doorgegaan die ze heel graag wilde hebben? Of wellicht heeft het te maken met iets in haar privéleven. In ieder geval is er iets niet helemaal pluis. Bridget is een stuk verdrietiger dan ze hoort te zijn. Haar volgers beginnen zich dan ook lichtelijk zorgen te maken. Want die zijn een Bridget gewend die de hele dag door lacht. Daardoor vragen ze zich nu af wat er gaande is. Ook voelen de volgers van Bridget zich er een beetje machteloos bij. Ze weten niet hoe ze de prachtige blondine kunnen helpen in deze moeilijke tijd en dat zorgt voor flinke frustraties.

Een lachende Bridget staat veel leuker op de foto

Het is geen geheim dat een lachende bridget Maasland een stuk leuker op de foto staat dan een treurige Bridget. en dan niet alleen omdat mensen niet houden van huilende mensen in hun omgeving. Bridget is een hartstikke lieve vrouw die je al het geluk van de wereld toewenst. Ze is daarentegen ook erg kwetsbaar van binnen. Bridget is zeker niet gemaakt van steen. En als ze dan een moeilijke tijd heeft en haar volgers staan haar gelijk bij met hulp en steun, dan krijgt Bridget een overweldigend goed gevoel. Bridget is ontzettend dankbaar dat ze zoveel trouwe volgers heeft die hun hand voor haar door het vuur willen halen. Zonder haar fans had Bridget ook al jaren eerder geen presentatiewerk meer gedaan. Maar omdat er zoveel mensen zijn die haar nog op de televisie willen zien, blijft ze maar door gaan. Er komt ooit een dag dat Bridget moet gaan stoppen met presenteren, maar die dag is gelukkig voor al haar volgers, nog lang niet in zicht. Het zal nog wel even duren voor je volledig verlost bent van Bridget Maasland.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beeldschone atlete Lieke Klaver duwt meer kilo’s de lucht in dan gemiddelde man (video)

Dat Lieke Klaver sterk is, kun je maar al te goed aan haar gespierde verschijning zien. Maar de gewichten die deze dame de lucht in kan smijten, laat menigeen schrikken..

Zit Jake Paul achter breuk tussen Jutta Leerdam en schaatsteam Jumbo? (video)

Jutta Leerdam en Jumbo gaan uit elkaar! Is Jutta's steenrijke vriendje Jake Paul stiekem de boosdoener? 

Pien Hersman daagt knappe collega Robin Groot uit voor heerlijk ritje op elektrisch monster (video)

Pien Hersman rijdt in de buitenlucht op haar nieuwe elektrische hengst. Ploeggenote Robin Groot is natuurlijk meteen jaloers!